Mladić negirao da je podvodio svoju devojku, žrtve tvrde: Uzimali su 100 evra za sat

05.12.2020

08:45 >> 10:28

0

Četiri osobe nalaze se u pritvoru zbog sumnje da su podvodili devojke u lokalu Luna PP Zvezda u Majuru

Mladić negirao da je podvodio svoju devojku, žrtve tvrde: Uzimali su 100 evra za sat
Copyright Ilustracija/ Profimedia

S. M (25). iz sela Ševarice kod Šapca, četvrti uhapšeni zbog trgovine ljudima u lokalu “Luna PP Zvezda” u Majuru negirao je u tužilaštvu da je podvodio svoju devojku saznaje 24sedam. Prekjuče je počelo i ispitivanje devojaka žrtava.

S. M. saslušan je u sredu u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu, nakon čega mu je određen pritvor.  Sutradan je, kako saznajemo, ispitano i nekoliko devojaka za koje se sumnja da su u ovom lokalu pružale seksualne usluge.

Njihovi iskazi, kako saznajemo, potvrđuju sumnje da su ih osumnjičeni podvodili koristeći njihove teške prilike, a u cilju pribavljanja novca.

Pročitajte još: Madam Stela bila glavna za podvođenje u Šapcu: Komšije sve otkrile

– Devojke su pričale o svom lošem materijalnom stanju. Praktično su bile od njih zavisne, jer su im sav novac zarađen od prostitucije oduzimali. Njihove usluge naplaćivali su 100 evra na sat – kaže naš izvor i dodaje da se istražuje kako su ove četiri devojke došle u kontakt sa osumnjičenima.

Ranije u tužilaštvu osumnjičeni Velimir, Estera i Nebojša su se branili ćutanjem i oni se nalaze u pritvoru. Svo četvoro terete se za trgovinu ljudima.

Četiri devojke trenutno nalaze u Beogradu, u ustanovi za zaštitu žrtava trgovine ljudima. Saznajemo da je predviđeno da se sasluša i “klijantela”.

Pročitajte još: Suđenje za “elitnu prostituciju”: Svedokinje se nisu pojavile, makro traži da ga puste na slobodu

Podsetimo, pretresom su u lokalu „Luna PP Zvezda“ zatečene  su četiri devojke od 18 do 25 godina za koje se sumnja da su pružale seksualne usluge kao i trojica muškaraca, korisnika seksualnih usluga. Policija je kasnije saopštila da je u prostorijama ove kafane pronađeno i uz potvrdu oduzeto 21.840 evra, 850 švajcarskih franaka, 2.080 dolara, 820 kuna, 700 konvertibilnih maraka i 42.000 dinara.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike