Ispovest rođaka preminulog dečaka (6) nakon tragedije u Nišu: Mlađi brat je dotrčao do majke...

02.05.2021

19:37

0

Autor: A. B.

Ističe se da je od poziva do dolaska nadležnih prošlo dosta vremena

Ispovest rođaka preminulog dečaka (6) nakon tragedije u Nišu: Mlađi brat je dotrčao do majke...
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Šestogodišnji dečak utopio se u septičkoj jami u vikendici, u niškom naselju Karaula oko 17.30 sati, ugde je bio sa porodicom koja je došla kako bi proslavila Vaskrs.

Strašne vesti pogodile su čitavu srpsku javnost, a nekoliko sati nakon strašnog događaja, oglasio se njegov rođak koji je iz svog ugla opisao dešavanja.

– Zatekao sam dete kako leži na zemlji. Doktori su pokušavali da ga reanimiraju, ali koliko sam video nije mrdao. Policija je bila tu. Vatrogasci su kasno stigli. Navodno, majka nije mogla da pozove vatrogasce i policiju, da neko uskoči da spasi dete, nego je prvo zvala kuma da on pozove policiju. To je gubljenje vremena, to su sekunde u pitanju – kaže rođak nastradalog deteta.

Pročitajte još:

Detetova majka sedela je sa sestrom napolju, kada je njen mlađi sin dotrčao i rekao da mu je brat upao u septičku jamu dok su se igrali, nakon čega je pozvana policija.

Vatrogasci i hitna pomoć su po dolasku odmah izvukli detetovo telo iz jame, a ističe se da je od poziva do dolaska nadležnih prošlo dosta vremena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike