"Doći ću ja tata ponovo!": Otac sanjao Ivanu (26) ubijenu na Zvezdari

25.06.2024

16:53

0

Jetmr Gočaj, osumnjičeni za ubstvo Ivane Krivokapić (26), u bekstvu je već godinu i po dana

"Doći ću ja tata ponovo!": Otac sanjao Ivanu (26) ubijenu na Zvezdari
Ivana Krivokapić - Copyright Foto: Printskrin/Fejsbuk/Ivana Krivokapić

Otac Ivane Krivokapić (26), devojke koja je u decembru 2022. godine ubijena u stanu na Zvezdari, potresnim rečima je obeležio godinu i po dana od njenog ubistva i podelio da mu je došla u san.

- Posle toliko čekanja konačno ponovo videh najlepše oči, uz osmeh i pitanje kako sam... Dobro, a kako si ti? Rekla si ne brini tata ja sam dobro, i još si mi rekla da poljubim mamu i Fikija i da moraš da ideš.... Mahnula si mi, a na moju molbu da ostaneš još malo samo si se nasmešila i rekla doći ću ja tata ponovo... Nemoj da te čekam dugo oči moje - napisao je Slobodan Krivokapić.

Ivana je, da podsetimo, pronađena 24. decembra 2022. godine, a kako se sumnja ubijena je dva dana ranije. Obdukcijom tela devojke ustanovljeno je da je ugušena i to na taj način što joj je ubica rukom zapušio nos i usta i tako onemogućio disanje. Za ovaj zločin osumnjičen je Jetmir Gočaj iz Gusinja, koji se od dana kada je za njim raspisana poternica nalazi u bekstvu.

Printscreen/Facebook
Jetmir Gočaj

Kako smo već pisali, u pitanju je državljanin Crne Gore, inače osoba kojoj je Ivana verovala i koga je pustila u stan kao prijatelja, a prema postojećim informacijama njih dvoje su oboje voleli planinu i planinarenje i tako su se i upoznali.

Na profilu osumnjičenog Gočaja su, nakon saznanja o ubistvu, osvanule njihove zajedničke fotografije i reči tuge koje je delio danima i pisao koliko mu je teško zbog njene smrti. Zbog njegovih reči došlo je i do sumnje, a i njegov DNK je pronađen na mestu zločina. Utvrđeno je da se radi o zločinu iz strasti.

Ivanini najmiliji, porodica i prijatelji, imaju samo najlepše reči za nju, a za prijateljstvo sa osumnjičenim Gočajem niko nije znao.

Prema nekim informacijama, sumnja se da je osumnjičeni pobegao na Kosmet, a odatle u Albaniju i da se tamo skriva već godinu i po dana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike