Ženu iz Uba zaustavila patrola, ona vređala policajce, pa u pokušaju bega jednog od njih ugrizla za ruku!

17.06.2024

00:15

0

M. A. (54) uhapšena je i osumnjičena za napad na službeno lice u vršenju dužnosti

Ženu iz Uba zaustavila patrola, ona vređala policajce, pa u pokušaju bega jednog od njih ugrizla za ruku!
Ilustracija - Copyright MUP Srbije

Jedan policajac u Ubu lakše je povređen sinoć tako što ga je žena, koju je zaustavio prilikom kontrole saobraćaja i koja je potom pokušala da pobegne sa lice mesta, ugrizla za ruku kada je pokušao da je zaustavi!

Incident se, kako se saznaje iz pouzdanih izvora, dogodio sinoć nešto pre 23 časa u ulici Drinskih divizija u Ubu, kada je policijska patrola zaustavila automobil kojim je upravljala M. A. (54) iz tog mesta.

- Prilikom sačinjavanja dokumentacije o saobraćajnim prekršajima koje je učinila, žena je sve vreme vređala policijske službenike, a onda je krenula da se samovoljno udalji sa mesta događaja. Nakon izdatog naređenja i izrečenog upozorenja, jedan od policajaca je uhvatio za nadlakticu leve ruke, ali je ga je ona u tom trenutku ugrizla za nadlakticu nanela mu lake telesne povrede – prepričava izvor šta se dogodilo.

M.A, koja je takođe zaradila modricu prilikom upotrebe sredstva prinude od strane ugriženog policajca, potom je uhapšena, piše Blic.

Osnovni tužilac u Ubu ugriz policajca kvalifikovaoje  kao krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, tako da će nakon 48-časovnog zadržavanja u policiji, ova Ubljanka biti predata tužilaštvu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike