Napao policajku u Novom Beogradu: Žena uganula skočni zglob, a on sve negirao!

14.05.2024

18:17

0

Autor: Mi. S.

M. K. (23) osumnjičen je da je policijskoj službenici uputio uvrede i pretnje, potom joj zadao udarac i sa obe ruke je odgurnuo

Napao policajku u Novom Beogradu: Žena uganula skočni zglob, a on sve negirao!
Ilustracija - Copyright M.M./ATAImages

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu je saslušan uhapšeni M. K. (23), osumnjičen za krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Naredbom o spovođenju istrage se okrivljenom stavlja na teret da je 12. maja u Novom Beogradu napao službeno lice u vršenju poslova javne bezbednosti i pri izvršenju dela službenom licu naneo laku telesnu povredu.

Policijskoj službenici uputio je, kako se sumnja, uvrede i pretnje, potom joj zadao udarac i sa obe ruke je odgurnuo, usled čega je ona zadobila laku telesnu povredu, tačnije uganuće skočnog zgloba.

Okrivljeni je negirao krivično delo, a imajući u vidu da je prema navedenom pokrenut postupak pasivizacije adrese i da je u pitanju ranije osuđivano lice, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog da se prema okrivljenom odredi pritvor, koji je rešenjem suda i određen.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike