Srpkinja koja je poginula u Grčkoj bila trudna: Poznanici otkrili nove detalje

10.06.2024

17:13

0

Suprug (41) i sin (2) nisu životno ugroženi i trebalo bi uskoro da napuste bolnicu u Solunu

Srpkinja koja je poginula u Grčkoj bila trudna: Poznanici otkrili nove detalje
Ilustracija - Copyright Profimedia

Državljanka Srbije (34) koja je 5. juna poginula u saobraćajnoj nesreći u Grčkoj, u kojoj su joj povređeni muž (41) i sin (2), bila je u drugom stanju, ispričali su poznanici. Porodica iz Srbije bila je na letovanju, a žena je poginula u direktnom sudaru njihovog automobila "škoda", beogradskih tablica, i lokalnog gradskog autobusa na putu Katerini - Paralija.

- Žena je dan nakon udesa podlegla povredama u grčkoj bolnici Katerinis, dok su njen suprug i dete transportovani u bolnicu u Solunu. Oni nisu životno ugroženi i trebalo bi uskoro da napuste bolnicu. Mušakrac ima prelome, a dečačić je zadobio povrede glave - kaže izvor i dodaje da je do ove nesreće, kako se sumnja, dovela loša saobraćajna signalizacija.

Sumnja se semafori na raskrsnici nisu bili sinhronizovani, odnosno da se u isto vreme upalilo zeleno svetlo i za "škodu" i za autobus. To je dovelo do neizbežnog sudara, a navodno je tragičbnim posledicama doprinelo i to što je vozač autobusa vozio brže od dozvoljenog.

- Autobus je išao 40 kilometara na čas više nego što je dozvoljeno na taj deonici. Od siline udarca "škoda" se nekoliko puta okrenula, a dečak koji je bio u svom sedištu, je tokom okretanja ispao iz njega - rekao je sagovornik Kurira

Poznanici tročlane porodice rekli suda su zanemeli nakon strašnih vesti iz Grčke.

- Oni su otišli na to letovanje na poziv babe i dede koji su otišli nekoliko dana ranije. Zvali su ih i rekli im da je prelepo i da bi im se mogli pridružiti. Ona samo što je bila odradila neke preglede i testove koje trudnice inače rade i rešili su da idu malo da se opuste - kaže poznanik.

Nesreća se dogodila u trenutku kada su iz smeštaja krenuli negde automobilom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike