Dve žene ključni svedoci u slučaju jezivog ubistva Đorđa Mijatovića!

10.06.2024

10:41

0

Njihovo saslušanje zakazano je za 16. jun

Dve žene ključni svedoci u slučaju jezivog ubistva Đorđa Mijatovića!
Copyright Facebook

Đorđa Mijatovića (40), oca jedanaestogodišnjeg dečaka, kako se sumnja, brutalno su pre dve nedelje zlostavljala dvojica maloletnika, F. B. (16) i N. Z. (17), u dečjem parku na Voždovcu, pre nego što je preminuo u Urgentom centru.

Sve to su, navodno, posmatrale dve žene iz svojih stanova i one će biti ključni svedoci u ovom slučaju. Njihovo saslušanje zakazano je za 16. jun.

Kako "Telegraf" navodi, dečak F. B. trenutno je pod nadzorom psihijatra Specijalne zatvorske bolnice jer mu je po dolasku u pritvor psihički bilo loše.

Printskrin/facebook
 

 

"Osumnjičeni su spremni sve da ispričaju, tačno kako je bilo tog dana, nesrećan splet okolnosti. Ispostavilo se da se oni svi godinama poznaju, roditelji osumnjičenih i roditelji dečaka čiji je otac ubijen", rekao je za portal sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Mijatović je ubijen 26. maja u parkiću na Voždovcu, tačnije, u naselju Braće Jerković.

Sumnja se da su ga osumnjičeni maloletnici gazili nogama po glavi, šutirali ga u pesku, a potom pokušali da ga zapale bakljom. On je preminuo dva sata kasnije u Urgentnom centru.

To je potvrdio i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, koji je naglasio da rezultati obdukcije pokazuju da je Đorđe Mijatović umro od povreda glave.

Mediji su navodili i da su osumnjičeni mladići "reketirali" Đorđevog sina. Navodno su mu otimali pare, maltretirali ga, a kobnog dana otac je izašao da ga odbrani.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike