Ko je Aleksi dao pušku kojom je izvršio trostruko ubistvo?

08.06.2024

22:04

0

Mladić je posle trostrukog ubistva uhapšen, a policiji je navodno rekao da je ubio članove svoje porodice iz samilosti

Ko je Aleksi dao pušku kojom je izvršio trostruko ubistvo?
Aleksa Milojević - Copyright Facebook

Trostruko ubistvo u Knjaževcu, Aleksa Milojević (22) počinio je lovačkom puškom svoga dede M. M. koji je bio lovac.

Po rečima rođaka M. M. je postao lovac kada je nasledio lovačku pušku od svog oca Đoke iz Jakovca.

- Đoka je bio lovac pa je svoju pušku poklonio sinu kada je prestao da lovi. M. M. se bavio lovom, ali ne znamo da li je imao samo tu pušku ili je kupio i još neke druge, to ne znam. Znam da Aleksov otac nije bio lovac - kaže jedna rođaka.

Tanjug/Video
 

Mladić je posle trostrukog ubistva uhapšen, a policiji je navodno rekao da je ubio članove svoje porodice iz samilosti. Telo oca je pronađeno u hodniku, dok je babu i dedu ubio dok su gledali televiziju u dnevnoj sobi.

Da podsetimo stravičan zločin dogodio se u četvrtak popodne u Knjaževcu kada je Aleksa Milojević (22), kako se sumnja, hicima iz lovačke puške ubio svog oca P. M.(60), babu S.M.(83) i dedu M.M.(81).

"Nisam mogao više da brinem o njima"

- Ubio sam ih jer nisam mogao više da brinem o njima - navodno je rekao mladić nakon što su mu stavljene lisice na ruke.

- Otac mu se ranije šlogirao, a deda je bio nepokretan, dok je baba imala problema sa srcem. Inače, Aleksini roditelji su se odavno razveli, a majka je bila u lošim odnosima sa svekrom i svekrvom. Posle razvoda, Aleksa je ostao sa ocem, babom i dedom - pričaju komšije iz Knjaževca i dodaju:

- Eto, podigli su ga od kile mesa, a sada su dobili metak u glavu. Ne mogu da dođem sebi, ne mogu da poverujem šta se dogodilo, delovali su kao normalna porodica - rekao je jedan od komšija

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike