Potresna ispovest majke osumnjičenog za trostruko ubistvo u Knjaževcu: Branili su mi da viđam Aleksu, molila sam ga da pređe kod mene!

07.06.2024

18:37

0

On je mlad, ima 22 godine, robijaće celog života, samo da me je pitao, da ga posavetujem - kaže neutešna majka Zorica

Potresna ispovest majke osumnjičenog za trostruko ubistvo u Knjaževcu: Branili su mi da viđam Aleksu, molila sam ga da pređe kod mene!
Aleksa Milojević - Copyright Facebook

Zorica, majka Alekse Milojevića, osumnjičenog za trostruko ubistvo oca, babe i dede, živi u Knjaževcu, u drugom braku. Kaže da nikada nije imala na umu da ostavi svoje dete, ali su bili u lošim odnosima. Svekrva je vršila pritisak na nju i branili su joj da viđa dete.

Čitavog prepodneva majka Alekse Milojevića, bila je u Zaječaru, tražila advokata, jer je njen sin dobio advokata po službenoj dužnosti. Zorica je plakala sve vreme dok je pričala sa reporterkom Telegrafa.

Otprilike pre pet, šest godina je i počela da komunicira sa sinom, od kad je napustila njegovog oca, on je bio jako mali, a njoj su zabranili da viđa dete. Ona ga je sve vreme, od kad komunicira s njim, molila da pređe kod nje da živi ili da iznajmi stan za sebe.

- Imao je veliki pritisak u kući, baba i deda su bili jako bolesni i nepokretni. Ni fiziološke potrebe nisu mogli da obavljaju. Bili su u pelenama, on je to radio, pomagala mu je jedna žena - kaže Zorica.

Prema njenim rečima, ubijena žena ju je maltretirala dok je živela sa njenim sinom, pokojnim Predragom. Imala je mnogo problema u braku sa svekrvom, a njen muž je pio. Predragovi roitelji su devizni penzioneri, više od 30 godina su radili u Nemačkoj. Ali sve komšije u selu Jakovac, odakle su oni, kažu za njih da su dobra porodica, ugledna.

Inače se i Aleksin otac skoro šlogirao, pa ni on psihički nije bio dobro.

Zorica ne umanjuje to što je njen sin uradio, ubio je i tri života ugasio, ali je i sebi upropastio život koji je tek na početku. Žena je očajna, plače i kuka.

- Tek sad vidim šta je uradio, on je mlad, ima 22 godine, robijaće celog života, samo da me je pitao, da ga posavetujem, mogao je na kraju krajeva da se okrene i da ode i da ih ostavi ili da ih odvede u dom, sve bi bilo drugačije. Tek sad ko zna šta će se desiti kad bude otišao u pritvorsku jedinicu, kad bude postao svestan, još uvek nije svestan šta je uradio - priča Zorica.

Prema njenim rečima, ovom krvavom piru je prethodila svađa među ukućanima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike