"Pali" dileri sa Voždovca: Nema šta nisu "valjali" - policija im u stanu našla sve moguće vrste narkotika!

07.06.2024

00:15

0

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu

"Pali" dileri sa Voždovca: Nema šta nisu "valjali" - policija im u stanu našla sve moguće vrste narkotika!
Ilustracija - Copyright Profimedia/Pixabay

Policajci iz Beograda, iz policijske stanice Stari grad, uhapsili su M. Ć. (39) i M. R. (36) zbog  sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP.

Policija je pregledom stana u Kostolačkoj ulici, koji su koristili osumnjičeni, pronašla četiri kese sa oko 1,2 kilograma amfetamina, četiri kese sa oko pola kilograma marihuane, oko 350 grama hašiša spakovanog u tri kesice, kao i kesicu sa oko 15 grama kokaina.

Takođe, pronađeno je i 76 vajp uređaja sa kanabisovim uljem, kesica sa halucinogenim pečurkama, kesica sa sličicama lsd, četiri tablete ekstazija, 100 kesica sa hranom koja sadrži kanabis, digitalna vagica za precizno merenje i novac u iznosu od 8.050 evra i 109.000 dinara koji su, kako se sumnja, stečeni prodajom narkotika.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike