Starac i dvojica mladića ojadili menjačnicu: Probili rupu i odneli 11 miliona

30.05.2024

16:44

0

Autor: 24sedam

Trojica osumnjičenih odnela novac u različinim valutama

Starac i dvojica mladića ojadili menjačnicu: Probili rupu i odneli 11 miliona
Copyright MUP Srbije

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu saslušalo je danas V. Đ. (72), M .Đ. (19) i S. J. (23) zbog sumnje da su u noći između 22. i 23. maja od 20 do 7.50 časova iz menjačnice "ALTA" u Borči, u Ulici bratstva i jedinstva 30B, ukrali novac različitih valuta, ukupne vrednosti 11.340.000 dinara.

Osumnjičeni su u toku noći na zadnjoj strani menjačnice, podesnim predmetnom napravili otvor i kroz njega ušli u unutra, a potom uzeli novac. Po nalogu dežurnog javnog tužioca, svoj trojici je određeno zadržavanje od 48 sati nakon čega su saslušani.

- Osumnjičeni V. Đ. i S. J. su se branili ćutanjem, dok je M. Đ. negirao krivicu. Tužilac je, nakon saslušanja, podneo predlog sudiji za prethodni postupak da im se odredi pritvor - navodi se u saopštenju.

U daljem toku istrage, dodaje se, tužilaštvo će izvesti sve raspoložive dokaze, biće izuzeti eventualni video zapisi sa sigurnosnih kamera koje su zabeležile krađu, biće donete naredbe za veštačenja, ispitani oštećeni i eventualni svedoci očevici, nakon čega će biti doneta odluka o daljem postupanju, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike