Predao se i drugi napadač sa Voždovca: Osumnjičen da je tukao Mijatovića

28.05.2024

12:03

0

Po nalogu tužilaštva policija je brzo identifikovala dvojicu maloletnika za koje se sumnja da su u parku brutalno pretukli Đorđa Mijatovića

Predao se i drugi napadač sa Voždovca: Osumnjičen da je tukao Mijatovića
Ilustracija - Copyright Ilustracija/Profimedia

Drugi maloletnik koji se sumnjiči da je sa šesnaestogodišnjakom učestvovao u ubistvu Đorđa Mijatovića u nedelju na Voždovcu, efikasnim radom policije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, identifikovan je i uhapšen. Kako se saznaje, on se predao u pratnji advokata i roditelja, i obojica maloletnika biće procesuirana za teško ubistvo.

Kao što smo već pisali,napadač na Đorđa Mijatovića star 16 godina jutros je posle hapšenja saslušan pred sudijom za maloletnike Višeg suda, posle čega je Više javno tužilaštvo u Beogradu predložilo da mu bude određen pritvor.

Printskrin/facebook
Đorđe Mijatović

Pritvor je predložen da ne bi uticao na svedoke koji će tokom istrage biti saslušani, zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao da ponovi krivično delo, kao i zbog uznemirenja javnosti, potvrđeno je za Kurir iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Po nalogu tužilaštva policija je brzo identifikovala dvojicu maloletnika za koje se sumnja da su u parku brutalno pretukli i naneli teške povrede glave Đorđu Mijatoviću, koji je nekoliko sati kasnije preminuo.

Đorđe Mijatović, koji je živeo u zgradi u blizini parka u kom se zločin dogodio, mlađi je brat Vojina Mijatovića, ministra u Vladi Bosne i Hercegovine.

Prema nezvaničnim informacijama, Mijatovića je napala grupa maloletnika koja je, kako su ispričale komšije, prethodno maltretirala njegovog sina. Navodno, brutalno su ga napali i pretukli, a on je zadobio teške povrede glave, piše Kurir.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike