"Ispraćamo je dan pre njenog rođendana": Danas sahrana Lele, koju je partner ubio u majčinom stanu u Novom Beogradu

18.05.2024

13:28

0

Nikola Lazarević (45) ubio je Lelu Stojadinović (55), a potm presudio i sebi

"Ispraćamo je dan pre njenog rođendana": Danas sahrana Lele, koju je partner ubio u majčinom stanu u Novom Beogradu
Ilustracija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Lela Stojadinović  (55) iz Požarevca, koju je vanbračni partner pretukao, a onda izbo nožem u stanu njene majke u Gandijevoj ulici u Novom Beogradu, biće sahranjena danas na starom groblju u Požarevcu. Žrtvu Nikole Lazarevića (45) članovi porodice i prijatelji će ispratiti na večni počinak samo dan pre njenog rođendana.

Stravičan zločin dogodio se 15. maja, kada je Nikola azarević. došao na vrata stana u kome je Lela Stojadinović (55) bila sa svojim sinom i odmah ju je fizički napao. Uzalud je mladić (23) otrčao po pomoć - čim se vratio zatekao ih je mrtve na podu.

Lela je bila izbodena nožem, dok je muškarac s kojim je bila u vanbračnoj zajednici takođe bio ranjen istim nožem, ali je još davao znakove života. Ipak, uskoro je od težine povreda i on preminuo.

- Lela je zverski ubijena pet dana pre svog 55. rođendana, a mi je sahranjujemo samo dan pre rođendana. Prevelika tuga... Umesto da slavimo, mi je ispraćamo na večni počinak - kaže prijatelj zverski ubijene žene za Kurir.

I Lela i Nikola su iz Požarevca. Lela se pre nekoliko meseci doselila u Beograd, dok je ubica došao kobnog dana kada se zločin dogodio.u stan žene i sa vrata krenuo da se svađa i napada je, a zatim je fizički nasrnuo na nju. Potom joj je zadao više ubodnih rana po telu, a onda je digao ruku na sebe.

Printskrin/facebook
Nikola Lazarević

Ovo nije bio prvi put da je Lela trpela nasilje. Ona je napadača već nekoliko puta prijavljivala nadležnima i svaki put su mu bile izrečene hitne mere.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da se ubijena Lela sklonila kod majke u stan, kako bi se spasila od nasilnika. U vreme zločina majka žrtve bila je na banjskom lečenju.

Nikola Lazarević je, inače, u Požarevcu živeo sa suprugom i porodicom. Imao je autolimarsku radnju i šlep službu. Posao mu je dobro išao, lepo je zarađivao, tako da je porodica bila materijalno obezbeđena.

 - Njegova supruga je takođe fina žena, a šta se s njim desilo verujte da ne znamo - rekao je jedan šokirani komšija iz Požarevca .

Komšije iz zgrade gde se dogodio zločin kažu da Lelu nisuu dobro poznavali, jer nije tu živela ona, već njena majka.

- U sredu je kod nje došao taj čovek, njega tek ne poznajemo, ali su u jednom momentu postali jako bučni. Iz stana je dopirala cika i vika, bilo je jasno da se svađaju - ispričao je komšija i dodao da je Lelin sin ubrzo došao i zatekao jeziv prizor.

Kako su rekle komšije, ispostavilo se da je muškarac prvo pretukao ženu, pesnicama je izudarao, tako da je bila sva modra. Onda ju je iskasapio kuhinjskim nožem i na kraju je sebi zario nož u vrat.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike