Da se smrzneš: Prve slike grobnice Svetlane Dragijević (FOTO/VIDEO)

17.05.2024

11:55

0

Autor: 24sedam

Radnici ograđuju brobno mesto za Svetlanu tik uz grob sina Dalibora

Da se smrzneš: Prve slike grobnice Svetlane Dragijević (FOTO/VIDEO)
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Grobnica za Svetlanu Dragijević (69) zida se užurbano na seoskom groblju u Zlotu. Radnici pogrebnog preduzeća ograđuju grobno mesto kraj groba njenog mlađeg sina Dalibora (40) koji je sahranjen u aprilu.

Za danas, u 14 sati zakazana je sahrana Svetlane, koja je preminula 15. maja u kući kod komšinice. 

 

- Došla je po pomoć, ali joj je iznenada pozilo i preminula je - ispričala je komšinica.

Na čitulji jedinoj iz familije koja nije uhapšena zbog umešanosti u smrt deteta iz Bora nisu potpisani ni muž Radoslav (73) ni stariji sin Dejan (50). Obojica su u pritvoru zaječarskog zatvora, a muž je dobio odobrenje suda da prisustvuje sahrani Svetlane.

 

 

U ranim jutarnjim satima, 4. aprila je prvo uhapšen Dejan (50), radnik borskog "Vodovoda". Bio je osumnjičen da je učestvovao u ubistvu devojčice. Kasnije, tokom salušanja, postao je glavnoosumnjičeni jer je priznao da je Danku golim rukama udavio u službenom automobilu "panda". Prethodno je tim vozilom njegov kolega Srđan Janković (50) udario devojčicu, a Dragijević je ubacio u gepek. 

Faceboook printscreen
Dalibor Dragijević preminuo 7. aprila

Telo devojčice su potom odvezli do divlje deponije i bacili ga. Dva dana kasnije, Dragijević je sa ocem Radoslavom (73) i bratom Dalibor (40) telo prebacio na, i dalje nepoznatu lokaciju.

Tako je u policijskom pritvoru, kao pomagač, završio i najmlađi član porodice - Dalibor. Policiji je odmah priznao da je pomogao bratu Dejanu da se reši tela Danke, a istragu je vodio na više lokacija. Ali, preminuo je 7. aprila, oko 3.10 sati, u policijskoj stanici u Boru. 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike