"Ku..o" sad' ću da te mučim! Brat rijaliti zvezda se iživljavao nad suprugom posle Đurđevdana (FOTO)

11.05.2024

09:33

0

Mile Vasić (38) brat je poznatih rijaliti učesnika Mike i Gibe Vasića iz Prokuplja uhapšen zbog torture nad suprugom

"Ku..o" sad' ću da te mučim! Brat rijaliti zvezda se iživljavao nad suprugom posle Đurđevdana (FOTO)
Blizanci Mika i Giba, sada Ivana i Ana - Copyright YouTube/Veliki Brat Live

Mile Vasić (38), uhapšen po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu zbog brutalnog prebijanja nevenčane supruge i nanošenja teških povreda, brat je poznatih rijaliti učesnika Mike i Gibe Vasića iz Prokuplja, koji su u međuvremenu promenili pol i zovu se Ivana i Ana!

Printscreen/Facebook
Brutalni nasilnik Mile Vasić

 

Uhapšeni nasilnik sada se sumnjiči da je počinio nasilje u porodici, a ženu s kojom živi u iznajmljenom stanu u Beogradu pretukao jer je plesala na slavi s njegovim rođakom. On se u stanu, posle proslave krsne slave, prvo posvađao a potom šamarao i pesnicom, ali i makazicama za nokte naneo ženi višestruke povrede po licu i levoj i desnoj podlaktici, polomio joj je rebro, a imala je i hematome i popucale kapilare oko očiju.

ATAImages/ Antonio Ahel
Braća brutalnog nasilnika

- Na saslušanju, u prisustvu branioca, delimično je priznao napad na suprugu, nakon čega je tužilaštvo podnelo je predlog da mu se odredi do 30 dana pritvora - saopšteno je iz tužilaštva.

Vasić je i u decembru 2023. bio nasilan prema ženi, zbog čega je bila u Sigurnoj kući. Ali, nedavno su se preselili u Beograd i 6. maja su bili na proslavi Đurđevdana kod njegovih rođaka.

Kada su se vratili u iznajmljeni stan, Vasić je, navodno, prvo počeo da suprugu naziva pogrdnim imenima i da joj preti, onda je šamarao, udarao pesnicama u glavu i telo, vikao je da je "ku..a" jer je igrala s njegovim rođakom. Ona je pobegla u kupatilo, ali je potrčao za njom, ščepao je rukom za glavu i zatim počeo da joj glavu udara o zid i o lavabo. Na kraju je ščepao makazice za nokte i sekao je po rukama.

Ni tada se, međutim, nije zaustavio. Uzeo je kaiš i nastavio da je udara. Tukao je cele noći, sve do jutra, kada je zaspao. Žena je tada iskoristila trenutak i pobegla iz stana. Otišla je pravo u stanicu policije, odakle je prebačena u bolnicu.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir/24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike