Ovo je prva fotografija Davida Kneževića, muža nestale Ane, nakon hapšenja: I dalje misterija šta joj se desilo!

08.05.2024

17:19

0

David je u ponedeljak uveče optužen u vezi sa nestankom supruge Ane (40), sa kojom je bio u braku 13 godina

Ovo je prva fotografija Davida Kneževića, muža nestale Ane, nakon hapšenja: I dalje misterija šta joj se desilo!
Copyright Broward County Sheriff

FBI je objavio fotografiju Davida Kneževića, otuđenog supruga Ane Knežević, koja je nestala u Španiji pre tri meseca, nakon što je uhapšen na aerodromu.

David (36), koji je poreklom iz Srbije, optužen je da ju je kidnapovao u zamršenoj zaveri koja se prostire više od 2.500 kilometara širom Evrope.

David je u ponedeljak uveče optužen u vezi sa nestankom supruge Ane (40), sa kojom je bio u braku 13 godina. Ana je nestala 2. februara dok je bila u Madridu.

FBI je povezao Kneževića sa dve najveće misterije u ovom slučaju, uključujući čudnu, poslednju poruku koju su Anini prijatelji i porodica dobili nakon što je nestala, dok je maskirana osoba, koja podseća na Davida, uhvaćena je kako sprejom farba bezbednosne kamere ispred njene stambene zgrade u noći incidenta.

Iako je FBI izgradio detaljan slučaj protiv Kneževića, koji je uhapšen u subotu na aerodromu u Majamiju, istražitelji još uvek ne znaju gde je Ana i šta joj se desilo.

Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez
 

Istražitelji su rekli da je četiri dana pre Aninog nestanka David iznajmio pežo u Beogradu. Automobil je vratio pet nedelja kasnije sa zamenjenim tablicama i zatamnjenim staklima.

Za to vreme, španski vozač je prijavio da su mu ukradene registarske tablice, a tablice su pokupljene u Madridu u noći kada je Ana nestala.

Broward County Sheriff
 

Pežo sa ukradenim tablicama snimljen je na nadzornoj kameri kako vozi kroz španski grad, dok se vozač krio iza zatamnjenih stakala.

Agencija za iznajmljivanje automobila je rekla istražiteljima da je vozilo prešlo 7.700 kilometara, što je više nego dovoljno za povratno putovanje od Srbije do Španije.

Printscreen/ NewsNAtion
 

Dan nakon što je Ana nestala, njeni prijatelji i porodica su rekli da su dobili poruku od nje u kojoj se tvrdi da je upoznala muškarca i imala jedinstvenu "vezu" skoro istog trenutka, i da je ona odlučila da otputuje sa njim.

Anina porodica tvrdi da je poruku koju su dobili nije ona napisala.

Knežević je tvrdio da nije imao nikakvu ulogu u Aninom nestanku. On se nalazi u pritvoru do ročišta za kauciju.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike