Kako je živ? Policija zaustavila vozača (65) u stanju potpune alkoholisanosti! Zrenjanincu izmereno više od 4 promila u krvi!

07.05.2024

17:13

0

Tokom akcije kontrole saobraćaja, policija je na području Zrenjanina zaustavila i isključila čak 44 vozača zbog vožnje u pijanom stanju

Kako je živ? Policija zaustavila vozača (65) u stanju potpune alkoholisanosti! Zrenjanincu izmereno više od 4 promila u krvi!
Ilustracija - Copyright MUP Srbije

Zrenjaninska policija je najavila da će podneti prekršajnu prijavu protiv 65-godišnjeg muškarca koji je uhvaćen kako vozi sa izuzetno visokih 4,29 promila alkohola u organizmu, što jasno ukazuje na stanje potpune alkoholisanosti. Ova vest dolazi nakon akcije kontrole saobraćaja koja je sprovedena tokom prazničnog perioda.

Tokom ove akcije, policija je na području Zrenjanina zaustavila i isključila čak 44 vozača zbog vožnje u pijanom stanju, dok je četvoro vozača bilo pod uticajem narkotika. Očigledno je da ovakvo ponašanje na putevima predstavlja ozbiljan rizik po bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

U istom periodu, zabeleženo je deset saobraćajnih udesa, u kojima su dve osobe zadobile teže povrede, dok je desetoro lakše povređeno. Ovi podaci ukazuju na neophodnost stalne pažnje i rigoroznih mera kontrole saobraćaja kako bi se smanjio broj saobraćajnih incidenata i zaštitila bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike