Monstrum iz centra Beograda ostaje u pritvoru: Osumnjičeni za ubistvo tiktokerke dobio još 30 dana!

21.02.2024

16:44

0

Pritvor mu je produžen da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu

Monstrum iz centra Beograda ostaje u pritvoru: Osumnjičeni za ubistvo tiktokerke dobio još 30 dana!
Noa Milivojev - Copyright Printscreen/TikTok/noa.diva

Viši sud u Beogradu produžio je za još 30 pritvor Ognjenu D. (33) osumnjičenom da je iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način lišio života N.M. (18).

Pritvor mu je produžen da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti, potvrdila je za Tanjug portparol tog suda Milica Veličković.

Optužnica protiv njega je podneta sudu na potvrđivanje krajem decembra prošle godine.

Prema navodima optužnice, postoji opravdana sumnja da je okrivljeni 17. i 18. juna u iznajmljenom stanu u centru Beograda u kojem je prijavljeno stanovao, iz niskih pobuda - mržnje i netrpeljivosti na podmukao način, lišio života N.M. (18), sa kojim je prethodno bio u emotivnoj vezi.

To je, kako se sumnja, učinio zbog subjektivnog osećaja izneverenosti i ponašanja N.M. prema okrivljenom, koje je posledica njegove nemogućnosti da prihvati prekid veze i komunikacije i insistiranja oštećenog na nastavku veze.

Ognjen D. se tereti da je najpre obnovio kontakt i susrete sa N.M, pa je kritičnog dana zloupotrebio poverenje i emotivnu vezanost tek punoletnog oštećenog, pozvavši ga da dođe kod njega u stan, gde je sa njim ušao u svađu i fizički sukob, a potom ga stezanjem vrata električnim kablom lišio života.

Nakon toga je telo vukao po drvenom podu galerije, zatim niz stepenice do kupatila, gde je u tuš kabini uz pomoć noža raskomadao telo oštećenog, a potom delove tela rasporedio u jednu pvc kutiju sa poklopcem, jedno pvc bure sa poklopcem zatečeno u prethodno navedenoj kutiji, jednu pvc kantu zatečenu u tuš kabini i jednu pvc kantu sa slavinom zatečenu u tuš kabini.

Potom je delove tela zalio hemikalijama bazne reakcije i dodao supstance koje sadrže amfetamin, mirtazapin, klozapin, paracetamol i ibuprofen , što je sve pronađeno 6. jula, navodi se u saopštenju VJT Okrivljenom je na teret stavljeno krivično delo teško ubistvo na podmukao način i iz drugih niskih pobuda, iz člana 114. stav 1, tačka 1 i tačka 5.

Prema pisanju medija, trans devojka Noa Milivojev (18) nestala je 17. juna prošle godine kada je krenula kod Ognjena D. u čijem stanu je 6. jula pronađeno njeno telo.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike