Oglasilo se tužilaštvo o slučaju Noe Milivojev: Nova odluka o monstruoznom ubici tiktokerke

26.01.2024

14:58

0

Autor: 24sedam

Ognjenu još 30 dana pritvora

Oglasilo se tužilaštvo o slučaju Noe Milivojev: Nova odluka o monstruoznom ubici tiktokerke
Noa Milivojev - Copyright Printscreen/TikTok/noa.diva

Viši sud u Beogradu produžio je za još 30 pritvor Ognjenu D. (33) osumnjičenom da je iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način ubio Nou Milivojev (18) iz Kovilja.

Optužnica protiv njega je podneta sudu na potvrđivanje krajem decembra prošle godine. Prema navodima optužnice, on je 17. i 18. juna u iznajmljenom stanu u centru Beograda, iz niskih pobuda - mržnje i netrpeljivosti na podmukao način, ubio tiktokerku, sa kojim je prethodno bio u emotivnoj vezi.

24sedam/M. S.
Dokazi o monstruoznom zločinu pronađeni u stanu

Zločin je počnio jer nije mogao da prihvati prekid veze i komunikacije i insistiranja. Ognjen D. se tereti da je najpre obnovio kontakt i susrete sa tiktokerkom, pa je kritičnog dana zloupotrebio poverenje i emotivnu vezanost tek punoletne žrtve. Pozvao je da dođe kod njega u stan, gde je sa njim ušao u svađu i sukob, a potom je udavio električnim kablom.

Nakon toga je telo vukao po drvenom podu galerije, zatim niz stepenice do kupatila, gde je u tuš kabini nožem raskomadao telo, a potom delove tela rasporedio u PVC kutiju sa poklopcem i plastično bure sa poklopcem, što je i pronađeno u tuš kabini. Delove tela je zalio hemikalijama bazne reakcije i dodao supstance koje sadrže amfetamin, mirtazapin, klozapin, paracetamol i ibuprofen, što je sve pronađeno 6. jula.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike