Najnovije informacije iz Zlota: Iz kuće porodice Dragijević iznete lopate! (FOTO)

06.04.2024

14:55

1

Autor: 24sedam

Policija iznela dokaze upakovane u džakove

Najnovije informacije iz Zlota: Iz kuće porodice Dragijević iznete lopate! (FOTO)
Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

Iz kuće u kojoj živi osumnjičeni ubica Dejan Dragijević (50) i njegovi pomagači otac i brat, policija je iznela džakove sa dokazima. Kako se moglo videti na licu mesta u selu Zlot u džakovima su i drške od lopata. 

Sav dokazni materijal biće poslat na veštačenje, a postoji mogućnost da su upravo te lopate koristili za skrivanje tela male Danke Ilić (2). 

 

Policija je već satima u dvorištu kuće Dragijevića iz koje su pored prvoosumnjičenog Dejana (50), uhapšeni njegov brat David (1984) i otac Radoslav (1951), koji su mu pomogli da premesti telo devojčice sa deponije na nepoznatu lokaciju u Boru.

U Zlotu se pregleda i kuća, a posebno bunar Dragice Šuje, komšinice Dejana Dragijevića. Ova žena, koja živi i radi u Beču, prijavila je policiji da je po dolasku u Zlot zatekla obijeni katanac na ulazu u dvorište.

Potraga za telom odvija se i na drugom kraju teritorije Bora, u selu Luka. Iz ovog mesta je drugi osumnjičeni ubica Srđan Janković (50), takođe radnik borskog "Vodovoda". Tamo se "češlja" lokalno groblje.

Danka Ilić (2) iz Bora poslednji put je viđena živa 26. marta u 13.45 sati u dvorištu kuće u Banjskom Polju. Tužne vesti saopštene su u četvrtak kada su i uhapšeni Janković (50) i Dragijević (50). Policija, 12 dana od smrti devojčice, pokušava da utvrdi lokaciju gde su bacili telo.

Sve najnovije informacije iz istrage o smrti male Danke Ilić pročitajte i u našem blogu UŽIVO. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike