Cisterna stigla u Zlot: Opsada u dvorištu ubičinine kuće

06.04.2024

12:45

0

Autor: 24sedam

Pretražuje se dvorište u Dejana Dragijevića

Cisterna stigla u Zlot: Opsada u dvorištu ubičinine kuće
Copyright Tanjug/Video/24sedam

Paralelno sa pretragom groblja u selu Luka kraj Bora nastavlja se potraga za telom Danke Ilić i u Zlotu. Ispred kuće Dejana Dragijević (50), koji je priznao ubistvo devojčice, trenutno se nalazi policijsko vozilo, kao i cisterna za isušivanje septičke jame.

Iz kuće Dragijevića uhapšeni su svi muški članovi. Pored Dejana, koji je direktno umešan u ubistvo, policijsko zadržavanje je određeno njegovom mlađem bratu Davidu (1984) i ocu Radoslavu (1951). Njih dvojica su osumnjičena da su pomogla Dejanu da premesti telo devojčice sa deponije u okolini Banjskog Polja na još uvek nepoznatu lokaciju na teritoriji grada Bora.

Cela Srbija, a uključile su se i pojedine zemlje Evrope, tragala je za devojčicom iz Bora koja je poslednji put viđena živa 26. marta u 13.45 u dvorištu kuće u Banjskom Polju. Tužne vesti saopštene su u četvrtak kada su i uhapšena dvojica - Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz Zlota. Policija, 12 dana od smrti devojčice, pokušava da utvrdi lokaciju gde su bacili telo.

Sve najnovije informacije iz istrage o smrti male Danke Ilić pročitajte i u našem blogu UŽIVO. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike