Udavio sam Danku! Ubica dva sata pričao o zlodelu u Banjskom Polju (VIDEO)

06.04.2024

11:38

0

Osumnjičeni do detalja ispričao kako je ubio devojčicu

Udavio sam Danku! Ubica dva sata pričao o zlodelu u Banjskom Polju (VIDEO)
Copyright Printscreen/Facebook

Dejan Dragijević (50) priznao je sinoć na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru da je zadavio Danku Ilić (2). Njegovo priznanje zločina, navodi "Blic", trajalo je puna dva sata.

Osumnjičeni ubica je u tužilaštvu otkrio i da je imao pomagače da skloni telo devojčice sa deponije. Tu je rekao objasnio da su mu pomogli otac Radoslav (1951) i mlađi brat David (1984).

Dragijevićev saučesnik Srđan Janković (50) se branio ćutanjem.

Za sada se zna da su radnici borskog "Vodovoda" Dragijević i Janković službenom "pandom" 26. marta udarili Danku u Banjskom Polju. Onda je Dragijević, sa mesta suvozača, izašao iz kola i navodno udavio dete i njeno telo ubacio u vozilo. Leš devojčice bacili su na tri kilometra udaljenu divlju deponiju.

A onda, kako je policija saopštila, da su Radoslava i Davida Dragijevića su pomogli Dejanu da premesti telo devojčice sa te deponije na, za sada, nepoznatu lokaciju na teritoriji grada Bora.

Cela Srbija, a uključile su se i pojedine zemlje Evrope, tragala je za devojčicom iz Bora koja je poslednji put viđena živa 26. marta u 13.45 u dvorištu kuće u Banjskom Polju. Tužne vesti saopštene su u četvrtak kada su i uhapšena dvojica - Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz Zlota. Policija, 12 dana od smrti devojčice, pokušava da utvrdi lokaciju gde su bacili telo.

Sve najnovije informacije iz istrage o smrti male Danke Ilić pročitajte i u našem blogu UŽIVO. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike