Tri službena detalja o Danki Ilić: Zablude za koje je navijala Srbija (FOTO/VIDEO)

05.04.2024

12:52

0

Autor: 24sedam

Zablude o Danki koje su dale materijal za teorije zavere

Tri službena detalja o Danki Ilić: Zablude za koje je navijala Srbija (FOTO/VIDEO)
Copyright Tanjug/Video Facebook Printscreen

Deset dana Srbije se nadala da je mala Danka Ilić živa, u najgorem slučaju kidnapovana i da je završila u Austriji. Na površinu su, međutim, tek danas isplivali detalji o kojima je cela zemlja brujala danima, koji su uticali da formiranje javnog mnjenja i kovanje brojnih teorija zavere. Na kraju, ispostavilo se da su to bile obične zablude.

PRVI Majka išla po vodu, a vrata kuće zaključana

Ivana Ilić uopšte nije imala ključ od kuće u Banjskom Polju jer su policajci, navodno, zatekli zaključana ulazna vrata. 

24sedam/Goran Sivački
 

- Dankina majka je dovezla brata i nju na to imanje u utorak i parkirala se verovatno pozadi, da niko ne bi dojavio njenoj porodici da je došla. Ivana uopšte nije imala ključ od kuće i iz tog razloga je policija nakon prijave naišla na zaključana ulazna vrata. Nije mogla da prespava sa decom tu, jer nema kako da uđe u kuću, a i kuća je u jezivom stanju - navodili su mediji izjave stanovnika Banjskog Polja.

DRUGI Guglala trasu do Bugarske i Rumunije, pa brisala poruke

Posle veštačenja telefona majke Ivane Ilić otkriveno je da je neposredno pre nestanka ćerke  guglala granični prelaz Kladovo-Turnu-Severin između Srbije i Rumunije.

Isti sagovornici iz istrage su objašnjavali da je na internetu pretraživala i krivičnu odgovornost za neka određena krivična dela.

TREĆI Stalno privođenje Ivane Ilić

Majka Danke Ilić nekoliko puta je bila na ispitivanju u borskoj policiji što je odmah iznedrilo optužbe da je ona najsumljivija u celoj istrazi nestanka. Danima se vrtelo kako je krila važne detalje. Najveći problem, navodno, bio je što nije išla na poligraf da bi se i u ovom koraku pokazalo da je saslušanje pred poligrafistom iluzorno jer je trudna.

Za Dankom Ilić (2) se tragalo 10 dana, a u četvrtak je saopšeno da je ubijena. Policija je uhapsila dvojicu osumnjičenih, koji su priznali zločin, dok telo devojčice još nije pronađeno. 

Najnovije vesti o ubistvu male Danke možete da pratite i u našem blogu UŽIVO.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike