"Jesu li našli telo?" Komšije ogorčene i šokirane zbog ubistva male Danke - "Možda su zbog službenog vozila ostali neopaženi" (FOTO/VIDEO)

04.04.2024

14:46

0

Kako javljaju reporteri 24sedam, na placu pored Dankine kuće odvijaju se radovi, odnosno uvodi se voda, te su tim povodom u blizini boravili radnici vodovoda koji su je ubili

"Jesu li našli telo?" Komšije ogorčene i šokirane zbog ubistva male Danke - "Možda su zbog službenog vozila ostali neopaženi" (FOTO/VIDEO)
Meštani u šoku - Copyright 24sedam/Ivan Pavlović

Danas je, posle devet dana potrage za Dankom Ilić iz Bora, otkriveno da je devojčica ubijena.

S. J. je službenim vozilom ”fijat panda” u Ulici Radomira Putnika udario u dvogodišnju Danku i usmrtio je. Zajedno sa kolegom D. D., telo devojčice stavio je u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na Starobanjskom putu kod Bora, gde su telo izbacili.

Prema pisanjima pojedinih medija, ona je bila živa nakon što su je udarili automobilom, a muškarci su, navodno, bili u alkoholisanom stanju.

24sedam/Ivan Pavlović
 

Kako javljaju reporteri 24sedam, na placu pored Dankine kuće odvijaju se radovi, odnosno uvodi se voda, te su tim povodom u blizini boravili radnici vodovoda.

Čovek koji ima vikendicu nedaleko od vikendice porodice Ilić u Banjskom Polju šokiran je najstrašnijim vestima koje je jutros čuo.

- Meni je ćerka javila... Kad su priznali, kad su rekli da je tamo, oni će da je pronađu. Pratimo sve non-stop. Ne ide mi u glavu da su oni to uradili, da su devojčicu odneli da je negde zakopaju... Da je bace tamo. Kako su prošli tako neopaženo... Možda zbog službenog vozila... - rekao je za 24sedam komšija.

I komšinica je ogorčena i u očaju ponavlja: "Jesu li našli telo, jesu li našli telo?"

- Progovorili bi oni meni, ja bih njih naterala da rukama tamo kopaju, progovorili bi oni meni...

Danka Ilić nestala je 26. marta u 13.45 u Banjskom Polju kod Bora. Bila je sa majkom i bratom kada je nestala i od tada joj se izgubio svaki trag. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me".

Najnovije vesti u vezi sa ubistvom Danke Ilić pročitajte u našem blogu u kom pratimo situaciju iz minuta u minut.  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike