24sedam na licu mesta: Od sinoć se pretražuje deponija gde se sumnja da je bačeno telo Danke, dronovi nadleću (FOTO/VIDEO)

04.04.2024

12:04 >> 14:23

1

Autor: I.Pavlović

Sumnja se da je devojčica bila živa i nakon što su je udarili automobilom, a oni pijani

24sedam na licu mesta: Od sinoć se pretražuje deponija gde se sumnja da je bačeno telo Danke, dronovi nadleću (FOTO/VIDEO)
Copyright 24sedam/Ivan Pavlović

Deponija gde se sumnja da je bačeno telo male Danke Ilić (2) i dalje se pretražuje. Na terenu su četiri bagera, žandarmerija, a stiglo je i policijsko vozilo sa psima tragačima. 

Reporter 24sedam sa lica mesta javlja da je prilaz novinarskim ekipama onemogućen ali da se čuje oklopna mehanizacija, kao i da dronovi nadleću ovo područje. Deponija se, saznajemo, pretražuje od sinoć.

Sumnja se da su devojčicu udarili službenim automobilom radnici vodovoda. Prema pisanjima pojedinih medija ona je bila živa i nakon što su je udarili automobilom, a muškarci su navodno bili u alkoholisanom stanju.

S.J. je službenim vozilom ”fiat panda” u ulici Radomira Putnika 26. marta ove godine udario u dvogodišnju Danku, i usmrtio je. Zajedno sa kolegom D. D. telo devojčice ubacili su u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na ”Starobanjskom putu” kod Bora gde su telo izbacili.

 Obojici je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati.

Najnovije informacije u vezi sa ubistvom devojčice pročitajte u našem blogu.  

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike