"Mislim da je oteta": Prva ispovest pradede nestale Danke (2)

31.03.2024

17:12

0

“Svi čekamo da se Danka vrati svojoj kući. Imam osećaj da je živa, ali ne znam gde je moja unuka. Ne gubim nadu.”, deda Dankine majke

"Mislim da je oteta": Prva ispovest pradede nestale Danke (2)
Danka Ilić - Copyright MUP Srbije

“Svi čekamo da se Danka vrati svojoj kući. Imam osećaj da je živa, ali ne znam gde je moja unuka. Ne gubim nadu.”

Ovim rečima za počinje svoju potresnu ispovest pradeda nestale Danke Ilić (2) za kojom šest dan za redom traga cela Srbija.

Deku majke Danke Ilić novinari su zatekli u porodičnom dvorištu kuće u Brestovcu. Sa teskobom u glasu i suzama u očima on je pričao o nestaloj devojčici i potrazi za njom.

- Video sam da se pojavio snimak na kojem je navodno moja unuka, ali ja u to ne verujem dok je ne vidim svojim očima - priča sagovornik.

On se potom osvrnuo na dan kada je njegova unuka nestala.

 - Ona je jako mala, nije imala gde da ode. Ja mislim da je Danka oteta. Do pre smrti moje žene, mi smo živeli u toj kući u čijem dvorištu je unuka nestala. Ne bi ona sama mogla daleko da ode, teren nije prohodan - navodi devojčicin pradeda.

Napominje i da je vest o Dankinom nestanku dobio od svog sina, te da je celu noć tragao za unukom.

- Mnogo sam se potresao kada sam čuo da je nestala, ali sve vreme ne gubim nadu. Želim da pronađu našu Danku što pre, mnogo nam nedostaje - zaključuje pradeda devojčice, a piiše Blic.

Novi trag u istrazi za nestalom Dankom Ilić pojavio se jutros u pola tri, kada je policija dobila informaciju da je devojčica viđena u Beču u pratnji dve rumunske državljanke. Pojavio se i snimak koji je napravio Srbin iz Beča.

Policija u Beču, da podsetimo, pokrenula je istragu u slučaju nestanka Danke Ilić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike