Mladež na nadlaktici rešava misteriju nestanka Danke Ilić?

31.03.2024

14:03

0

Mala Danka je nestala u utorak oko 13.45 u Banjskom polju kod Bora

Mladež na nadlaktici rešava misteriju nestanka Danke Ilić?
Nestala Danka Ilić - Copyright Printscreen

Snimak devojčice, za koju se sumnja da je Danka Ilić, pokrenuo je pravu buru u Srbiji.

Naime, prema najnovijim informacijama, srpska policija analizirala je sa Ivanom Ilić snimak iz Beča na kome se vidi devojčica koja neodoljivo liči na Danku Ilić (2), piše Informer. Prema nezvaničnim saznanjima, postoje ozbiljne indicije da to zaista jeste mala Danka, ali provere su još u toku.

Sa druge strane, kada je novinarka upitala Ivanu da prokomentariše snimak, ona je nervozno odgovorila da nije videla snimak, da ne prati društvene mreže i prekula joj vezu, navodi Informer.

Nestala Danka ima bradavicu, viseću, dužine oko jedan centimetar na lesici levog uha, na strani ka licu, i mladež na nadlaktici leve ruke, sa spoljne strane ka leđima, nepravilnog oblika u boji za nijansu tamnijoj od boje kože.

Podsetimo, mala Danka je nestala u utorak oko 13.45 u Banjskom polju kod Bora, a zbog njenog nestaka prvi put je aktiviran sistem "Pronađi me".

Policija punih šest dana vrši opsežne provere terena gde je devojčica poslednji put viđena, proveravaju se i najsitniji detalji koji bi mogli da vode do rešenja ovog slučaja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike