Šta majka krije u telefonu: Ključne bazne stanice, a onda se otvara priča o nestanku devojčice (FOTO/VIDEO)

28.03.2024

17:34

0

Autor: 24sedam

Čekaju se veštačenja mobilnih telefona roditelja i podaci sa baznih stanica

Šta majka krije u telefonu: Ključne bazne stanice, a onda se otvara priča o nestanku devojčice (FOTO/VIDEO)
Copyright Printscreen/Facebook

Najviše sumnje u istrazi o nestanku Danke Ilić (2), kako je ekskluzivno objavio 24sedam, palo je na njenu majku Ivanu, a sada se veruje da će ključni dokazi biti potkrepljeni analizom njenog mobilnog telefona i baznih stanica u okolini Banjskog Polja.

Misterija o sudbini devojčice traje treći dana, a policija je uzela i mobilni telefon Miloša Ilića, oca devojčice. Cilje istrage, koju su preuzeli iskusni operativci Uprave kriminlaističke policije, jeste da utvrdi s kim su roditelji bili u kontaktu kada je devojčica nestala.

 

 

Portal 24sedam je ekskluzivno objavio da policajci sumnjaju da je majka prećutala bitne činjenice o svom detetu. Zato je na nju palo i najviše sumnji.

Odnose u porodici Ilić već drugi dan analiziraju i stručnjaci Centra za socijalni rad. Porodica do sada nije bila korisnik ovog centra, ali je uključivanje socijalnih radnika neophodno kada je u pitanju nestanak deteta. 

Facebook
Nestala devojčica Danka (2)

 

Supružnici su i danas na saslušanju u policiji, a noć su proveli razdvojeni, svako u svojoj roditeljskoj kući. Tokom noći, ispred njihovih domova bila je uniformisana policija, koja ih je ujutru ponovo odvezla na saslušanje u Policijsku upravu u Boru.

Od jutros bager i teške mašine čiste dvorište vikendice porodice Ilić u Banjskom Polju gde je u utorak i poslednji put viđena Danka (2), pre nego je njena majka Ivana prijavila da je dete nestalo. Po majčinoj priči, ćerka je nestala u trenucima dok je drugom detetu davala vodu. 

 

Danka Ilić (2) nestala je u utorak u 13.45 u naselju Banjsko Polje. Sve aktuelnosti iz potrage za nestalom devojčicom iz Bora saznajte prvi u našem blogu uživo.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike