"Verujem da ćemo noćas naći našu malu sugrađanku": Gradonačelnik Bora o nestaloj Danki (2)

26.03.2024

19:36

0

Milikić je naveo da su dronovi ceo dan sa termovizijskom kamerom pretraživali teren

"Verujem da ćemo noćas naći našu malu sugrađanku": Gradonačelnik Bora o nestaloj Danki (2)
Copyright Tanjug/Vladimir Šporčić

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić zahvalio se Boranima na angažovanju i rekao je da će večeras i tokom cele noći na terenu biti nadležne policijske i spasilačke službe u cilju pronalaženja devojčice Danke Ilić (2), koja je danas popodne nestala u Banjskom polju. 

Milikić je naveo da su dronovi ceo dan sa termovizijskom kamerom pretraživali teren, kao i da očekuje da pristignu i tri profesionalna psa Gorske službe spasavanja, kao i još tri drona sa termovizijskom kamerom.

- Teren će se pretraživati čitavu noć. Verujem da ćemo noćas naći našu malu sugrađanku. Ujutru ćemo doći ako treba, napravićemo organizaciju, tu je i načelnik policije koji rukovodi akcijom. Imamo problem sada, ljudi dolaze sa svojim privatnim psima, ima nas mnogo sada, spasilački psi ne mogu miris da osete. Apelujem da se sklonimo. Danas je ovde bilo skoro 400-500 naših sugrađana. Hvala vam na tome - rekao je Milikić.

Devojčica je na sebi imala ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu, vezanu kosu. Odaziva se na ime, ali još uvek ne priča. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike