Užas u Nišu: Radnik pao sa krova kuće, polomio kosti karlice i pršljen!

26.03.2024

17:50

0

Povređeni radnik zbrinut je u jedinici intenzivne nege u UKC Niš zbog preloma kostiju karlice i jednog pršljena

Užas u Nišu: Radnik pao sa krova kuće, polomio kosti karlice i pršljen!
Ilustracija - Copyright Printscreen/Youtube/profimedia

Nišlija P. R. (64) teško je povređen danas nakon što je pao sa kuće u Gostivarskoj ulici u Nišu sa visine od oko pet metara. U niškoj policiji, bez navođenja identiteta povređenog čoveka, potvrđeno je da im je incident prijavljen oko 11 časova.

- Povređeni muškarac je zbrinut u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu, obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo i nadležne službe, uviđaj je u toku – rekli su u niškoj policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, do nezgode je došlo prilikom izvođenja građevinskih radova na krovu kuće, a povređeni čovek je pao sa visine od oko pet metara. Okolnosti pod kojima je muškarac pao sa krova, za sada nisu poznate

Povređeni radnik zbrinut je u jedinici intenzivne nege u UKC Niš zbog preloma kostiju karlice i jednog pršljena.

- Pacijent je nakon dijagnostike i pregleda od strane lekara svih neophodnih specijalnosti, primljen u jedinicu intenzivnog lečenja. Zadobio je prelom ilijačnih kostiju, pršljena S5 i prisutan je hematom presakralno – navode u UKC Niš.

Ovo je drugi težak incident na gradilištima u Nišu za proteklih 10 dana. U nesreći koja se desila 16.marta na gradilištu na raskrsnici Bulevara 12.februar i Ulice vazduhoplovaca, teške povrede zadobio je radnik star 55 godina iz okoline Varvarina. On je pao sa skele I zadobio povrede od kojih je preminuo u UKC Niš.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike