Lebanac otišao u Prokuplje da se pomiri s devojkom: Umesto nje sačekali ga batinaši, vratio se pretučen i krvav!

18.03.2024

10:58

0

"Bio sam sam sav krvav na zadnjem sedištu i jedva svestan šta se događa" ispričao je V. R. (21)

Lebanac otišao u Prokuplje da se pomiri s devojkom: Umesto nje sačekali ga batinaši, vratio se pretučen i krvav!
Ilustracija - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Dvadesetjednogodišnji mladić iz Lebana V. R. se sa svojim bratom i njegovom devojkom 10. marta ove godine uputio u 100 kilometara udaljeno Prokuplje kako bi se video sa bivšom devojkom i eventualno pomirio s njom. Umesto devojke sačekala su ga dvojica mladića, koja su ga pretukla do besvesti. Tuča se desila u centru grada u blizini kafića "Kartel“ oko 17.30.

- Umesto devojke, s kojom sam se zabavljao 10 meseci i u koju sam bio još zaljubljen, pojavila su se dva mladića, od kojih jedan s inicijalima D .N., a drugi mi je bio nepoznat. To lice koje ne poznajem je krenulo da me vuče i gura prema jednoj sporednoj ulici, a onda me je D. N. pitao zašto sam pre neki dan zapratio devojku na društvenim mrežama. Rekao sam da nisam i ponudio mu svoj telefon da pogleda. Dok sam izvlačio telefon iz džepa on me je udario u levu usnu, kod obraza, i usledio je još jedan udarac u nos bokserom, od čega imam prelom nosa sa leve strane, hematomi po glavi, licu - priča mladić iz Lebana.

Kaže da je od siline udaraca pao na asfalt i da je bio šutiran dok je ležao.

- Ko zna kako bi se sve završilo da nisu naišli moj brat i njegova cura i počeli da viču, a ovi su pobegli - priča mladić za JuGmedia.

Lebanci nisu zvali policiju u Prokuplju, već su od straha seli u automobil i uputili se ka Lebanu.

- Bio sam sam sav krvav na zadnjem sedištu i jedva svestan toga šta se događa. Brat je posle ispričao da je jedva dovezao automobil do Lebana - priseća se.

Slučaj su prijavili policijskoj stanici u Lebanu, koja je odmah poslala depešu prokupačkoj. Od tada nema uvid šta se dešavalo, ali tvrdi da mu je u Prokuplju napravljena prava sačekuša, za šta optužuje i bivšu devojku.

- I posle šest dana osećam se veoma loše, što zbog izobličenog lica, što zbog poniženja koje sam doživeo - jada se.

U leskovačkoj policiji ovaj slučaj nije zabeležen. Objašnjavaju da je on pod ingerenijom policije u Prokuplju. Iz poliicje u Prokuplju rečeno je da se incident desio, da je policija o svemu obavestila nadležno tužilaštvo, te da se i dalje radi na ovom slučaju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike