Vilica mu polomljena, glava posečena: Nišliji naneli teške povrede, detalji masovne tuče

11.03.2024

13:00

0

Osumnjičeni za nanošenje teške povrede i nasilničko ponašanje su uhapšeni

Vilica mu polomljena, glava posečena: Nišliji naneli teške povrede, detalji masovne tuče
Ilustracija - Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

Nišlija (34), koji je sinoć brutalno pretučen sa dvojicom prijatelja u masovnoj tuči ispred jednog niškog kafića, zadobio je više povreda glave i lica. On je nakon ukazane pomoći upućen na maksilofacijalnu hirurgiju zbog teške povrede vilice.

Kako se saznaje, teško povređeni muškarac zadobio je prelom donje vilice, kontuzione povrede lica i posekotinu glave. Nakon što je posekotina ušivena i urađenog snimanja glave i grudnog koša, iz Urgentnog centra upućen je na odeljenje maksilofacilalne hirurgije Klinike za dentalnu medicinu radi dalje dijagnostike i lečenja.

Niška policija je, kako smo već pisali, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapsila M. A. (25), D. M. (24) i M. A. (24) iz ovog grada, kao i M. Č. (23) iz Novog Beograda zbog sumnje da su počinili krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje.

Oni su, kako se sumnja, juče ispred jednog kafića u centru Niša zadali više udaraca trojici muškaraca starosti 29, 33 i 34 godine, kao i da su tridesetčetvorogodišnjaku naneli teške povrede.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje od 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu, navode u niškoj policiji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike