Nikola (23) je bio fudbaler, igrao je za Šumadiju: Novi detalji o stradalom u nesreći u Gornjem Milanovcu!

16.03.2024

17:43

0

Poginuli Nikola imao je samo majku, koja je inače medicinska sestra, a koja se zadesila na odeljenju hirurgije kada su joj dovezli sina

Nikola (23) je bio fudbaler, igrao je za Šumadiju: Novi detalji o stradalom u nesreći u Gornjem Milanovcu!
Copyright printscreen/Instagram/192.rs printscreen/srbijasport.net

Dvojica mladića, Nikola Š. (23) i Radovan B .(23) iz gornjomilanovačkog sela Brđani, poginuli su, noćas oko dva sata posle ponoći, u saobraćajnoj nesreći koa se dogodila na raskrsnici Kursuline i Ulice Miloša Velikog u Gornjem Milanovcu.

Kako saznajemo, Nikola Š. bio je dobar fudbaler i igrao je Opštinsku ligu Šumadije.

On je nastupao za fudbalski klub Šumadija iz Brđana.

printscreen/srbijasport.net
 

Kako se može vidrti na sportskom profilu ove ekipe, bio je njihov stalni član.

Podsetimo, poginuli Nikola imao je samo majku, koja je inače medicinska sestra, a koja se zadesila na odeljenju hirurgije kada su joj dovezli sina.

- Sin joj je umro na rukama - kažu šokirani građani Gornjeg Milanovca.

Prema saznanjima, do nesreće je došlo kada Nikola i Radovan nisu zaustavili automobil na znaku "stop", nakon čega ih je udario vozač koji je bio pod uticajem alkohola.

- Mi smo se sinoć čuli i pričali više nego ikada. Rekao mi je da je danas planirao da da sa ocem dizu folije na plastenike koje imaju. Planirao je i da sredi plažu, na reci koja se nalazi u našem selu - kaže deda nastradalog Nikole.

Mladiću A. O. (23) iz Gornjeg Milanovca koji je upravljao vozilom marke "micubiši“ određeno je zdržavanje do 48 časova zbog neprilagođene brzine, kažu u tužilaštvu.

Privedeni mladić, prema nezvaničnim informacijama, bio je prijatelji Nikole Š i Radovana B. Sva trojica su zajedno išli u osnovnu školu, svih osam godina delili su đačku klupu i bili u istom odeljenju. Divni i dobri, mladići za primer. Sudbina se zaista teško poigrala sa njima - kažu poznanici nastradalih mladića.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike