Nikola je umro majci na rukama, dedi hoće "srce da pukne": Novi detalji stravične nesreće u kojoj su poginula dvojica mladića

16.03.2024

16:46

0

Poginuli Nikola imao je samo majku, koja je medicinska sestra, a koja se zadesila na odeljenju hirurgije kada su joj dovezli sina

Nikola je umro majci na rukama, dedi hoće "srce da pukne": Novi detalji stravične nesreće u kojoj su poginula dvojica mladića
Poginuli Radovan B. i mesto strašne nesreće u Gornjem Milanovcu - Copyright Foto: Printscreen/Instagram 192_rs

Dvojica mladića, Nikola Š. (23) i Radovan B .(23) iz gornjomilanovačkog sela Brđani, poginuli su, noćas oko dva sata posle ponoći, u saobraćajnoj nesreći koa se dogodila na raskrsnici Kursuline i Ulice Miloša Velikog u Gornjem Milanovcu.

Poginuli Nikola imao je samo majku, koja je inače medicinska sestra, a koja se zadesila na odeljenju hirurgije kada su joj dovezli sina.

- Sin joj je umro na rukama - kažu šokirani građani Gornjeg Milanovca.

Prema saznanjima, do nesreće je došlo kada Nikola i Radovan nisu zaustavili automobil na znaku "stop", nakon čega ih je udario vozač koji je bio pod uticajem alkohola.

- Mi smo se sinoć čuli i pričali više nego ikada. Rekao mi je da je danas planirao da da sa ocem dizu folije na plastenike koje imaju. Planirao je i da sredi plažu, na reci koja se nalazi u našem selu - kaže deda nastradalog Nikole.

Kako kaže, on je bio divan mladić, koji se jednom rađa.

- Ne zato što je bio moj unuk, nego jednostavno on je imao razumevanja za sve. I za svoju braću i za sve prijatelje. Kad treba nešto da se pripomogne, eto njega. Kako ću ja sad, kako da izdržim ovo, a da mi srce ne pukne - kroz suze je ispričao deka.

Prema njegovim rečima, unuk se zaposlio, i radio u jednoj firmi u Gornjem Milanovcu.

- Zaposlio se pre dve godine, i radio u jednoj firmi u gradu. Bio je veoma odgovoran, kad je završio školu, rekao je da hoće da nastavi da se usavršava. Sinoć su on i njegov drugar išli u grad, a potom krenuli kući, ne znam ko je vozio, ali njegov automobil je slupan - rekao je deda skrhan bolom.

Mladiću A. O. (23) iz Gornjeg Milanovca koji je upravljao vozilom marke "micubiši“ određeno je zdržavanje do 48 časova zbog neprilagođene brzine, kažu u tužilaštvu.

Privedeni mladić, prema nezvaničnim informacijama, bio je prijatelji Nikole Š i Radovana B. Sva trojica su zajedno išli u osnovnu školu, svih osam godina delili su đačku klupu i bili u istom odeljenju. Divni i dobri, mladići za primer. Sudbina se zaista teško poigrala sa njima - kažu poznanici nastradalih mladića.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike