Oni su poginuli u Gornjem Milanovcu: Nikola i Radovan najbolji drugovi od detinjstva!

16.03.2024

13:56

0

Autor: Mi. S.

U saobraćajnoj nesreći, da podsetimo, učestvovala su dva vozila, mladići su poginuli, a jedna osoba je zadržana u policiji

Oni su poginuli u Gornjem Milanovcu: Nikola i Radovan najbolji drugovi od detinjstva!
Mesto nesreće u Gornjem Milanovcu - Copyright RINA

Nikola Š. (23) i Radovan B. (23), iz sela Brđani, kod Gornjeg Milanovca, poginuli su noćas oko 1.40 časova, na raskrsnici Kursuline i ulice Miloša Velikog u ovom gradu. Kako meštani Brđana navode za medije, reč je o najboljim drugovima, a ova tragedija potresla je celo selo.

U saobraćajnoj nesreći, da podsetimo, učestvovala su dva vozila, mladići su poginuli na licu mesta, a jedna osoba je zadržana u policiji.

Mladiću A. O. (23) iz Gornjeg Milanovca koji je upravljao vozilom marke "micubiši“ određeno je zdržavanje do 48 časova zbog neprilagođene brzine, kažu u tužilaštvu.

Vest o stravičnoj nesreći zadesila je meštane sela Brđani rano jutros i od tada su u šoku.

- Ustala sam i krenula u prodavnicu gde sam čula da su nastradali. Nemam reči, ovo je ogromna tragedija. Sećam ih se još kao dece, bili su drugovi još tada. Kažu da ih je taj mladić iz Milanovca pokupio džipom, da su na licu mesta nastradali - rekla je za medije jedna meštanka.

Rođak nastradalog Nikole kaže da još nema snage da ode da izjavi saučešće.

- Prođem pored kuće, puna kuća ljudi, u dvorištu automobili. Da je sreća da idemo da slavimo, da ga ženimo, a ne da idem majci da izjavim saučešće, jer joj je sin nastardao. Ima braću blizance, ali sina prvenca su izgubili. Čujem jauk iz kuće, pa mi teško da uđem, skupljam snagu. Nije što su naši, ali verujte mi da su to deca jedanput, što se kaže. Obojica su radila, jedan je radio u tehničkom pregledu, drugi sa rashladnim uređajima. Ne znam, kako ćemo svi ovo da preživimo - kaže neutešni rođak.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike