Krenuli da ugovore svadbu, poginuli kod Niške Banje: Krivična prijava protiv vozača

15.03.2024

14:02

0

Protiv I.A. iz Beograda koji je 9. marta na putu Niš – Pirot kod Niške Banje izazvao saobraćajnu nesreću koja je za posledicu imala smrt dve osobe, biće podneta krivična prijava

Krenuli da ugovore svadbu, poginuli kod Niške Banje: Krivična prijava protiv vozača
Copyright RTS printscreen

Protiv I.A. iz Beograda koji je 9. marta na putu Niš – Pirot kod Niške Banje izazvao saobraćajnu nesreću koja je za posledicu imala smrt dve osobe, biće podneta krivična prijava.

Kako saznajemo, on je osumnjičen za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja jer je svojim vozilom "sitroen ksara" iz još neutvrđenih razloga sleteo s autoputa usled čega se vozilo prevrnulo.

Tom prilikom preminula je njegova pedesetčetvorogodišnja supruga, dok je Vaida Š. (22) iz Pirota, sestra verenika njegove ćerke L.A., preminula u bolnici. U niškom Univerzitetskom kliničkom centru i dalje se nalazi L.A. koja je pretrpela tešku povredu bubrega zbog čega je operisana i trenutno je u stabilnom stanju. Vozač I.A. prošao je samo sa lakšim povredama.

Prema prvim informacijama, oni su se uputili iz Beograda u Pirot da bi ugovarali svadbu L.A. sa bratom V.Š. kada su sleteli s puta.

Za sada nema informacija zbog čega je došlo do udesa ali se veruje da je nesreći kumovala i velika brzina kojom se kretalo putničko vozilo.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike