Ovo je devojka koja je poginula u nesreći kod Niša: Od lepe Vaide oprostio se i poznati pevač! (FOTO)

10.03.2024

17:02

0

Tročlana porodica putovala je iz Beograda, a pored preminule Vaide Šaćiri koja je takođe živela u Beogradu, poginula je i majka L. A.

Ovo je devojka koja je poginula u nesreći kod Niša: Od lepe Vaide oprostio se i poznati pevač! (FOTO)
Vaida Šaćiri - Copyright Printscreen/Društvene mreže

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se, juče oko 13.30 časova, dogodila kod Niša, poginula je Vaida Šaćiri (22), kao i majka povređene devojke L. A. (24). U prvom monetu mislilo se da su Valda i L. A sestre, a da je u automobilu bila četvoročlana porodica. Prema najnovijim informacijama, Vaidin brat verenik je povređene devojke, pa se zato ona našla u automobilu sa tročlanom porodicom.

U ovoj nesreći na starom putu Niš-Prosek, nedaleko od konjičkog kluba, do koje je došlo kad je "sitroen ksara" sleteo s nadvožnjaka na auto-put i prevrnuo se na bok, povrede je zadobio je i I. A. (54) otac teško povređene L. A, ali on je u svesnom i stabilnom stanju. Njegova supruga i majka L. A. poginula je na licu mesta.

Printscreen/Društvene mreže
Vaida Šaćiri

Porodica Šaćiri je ugledna porodica iz Pirota, koja ima dugogodišnji biznis sa poslastičarnicama, a Vaida je živela na relaciji Beograd-Pirot.

Tročlana porodica putovala je iz Beograda, a pored preminule Vaide Šaćiri koja je takođe živela u Beogradu, poginula je i majka L. A..

Kako se saznaje, iz dokumenata koja su kod njih nađena vidi se da su im prebivališta u Pirotu i Beogradu, pa se pretpostavlja da su putovali za Beograd.

Printscreen/Društvene mreže
Vaida Šaćiri

Ne zna se još kako je došlo do nesreće, nema tragova kočenja, pa se ne isključuje mogućnost da je uzrok udesa tehnički problem na automobilu. To bi trebalo da utvrdi dalja istraga, tokom koje će biti ispitan i vozač automobila I. A.

 

 

Pevač Darko Filipović na društvenoj mreži Instagram oprostio se od preminule devojke. On je objavom potresao pratioce, koji su nizali komentare sa izjavom saučešća, a kako saznajemo, Darko je dugogodišnji porodični prijatelj ugledne pirotske porodice.

"Počivaj u miru... Putuj sa anđelima, Vaida. Bila mi je čast poznavati te", napisao je Filipović, kojeg je vest o njenoj smrti zatekla u Australiji.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike