"Ceo grad tuguje": Gimnazija u Pirotu se oprostila od Vaide (22), koja je stradala kod Niša (FOTO)

11.03.2024

14:01

0

Autor: 24sedam

Nesrećna devojka je sa teškim telesnim povredama opasnim po život primljena u bolnicu, ali je u operacionoj sali podlegla povredama

"Ceo grad tuguje": Gimnazija u Pirotu se oprostila od Vaide (22), koja je stradala kod Niša (FOTO)
Copyright Printscreen//Facebook

Vaida Šaćiri (22) poginula je u subotu u saobraćajnoj nesreći kod Proseka, na putu Niš-Pirot.

Od nje se opraštaju porodica i najbliži prijatelji, a oglasila se i Gimnazija u Pirotu, koju je Vaida pohađala.

- Sa velikom tugom i nevericom učenički i radni kolektiv Gimnazije Pirot, i njeno odeljenje IV1, oprašta se od Vaide Šaćiri, nekadašnje učenice generacija koja je maturirala juna 2020. godine. Svi saučestvujemo u bolu porodice. Ceo grad tuguje. Bila je divno dete, skromna, dobra, dostojanstvena i lepa kao anđeo. Život je ponekad toliko nepravedan - navedeno je u objavi škole.

Vaida je sa teškim telesnim povredama opasnim po život primljena u bolnicu, ali je u operacionoj sali podlegla povredama. Do nesreće je došlo kada je, iz još neutvrđenih razloga, vozilo "citroen" sletelo sa kolovoza i prevrnulo se na bok u kanal. 

Ne zna se još kako je došlo do nesreće, nema tragova kočenja, pa se ne isključuje mogućnost da je uzrok udesa tehnički problem na automobilu. To bi trebalo da utvrdi dalja istraga, tokom koje će biti ispitan i vozač automobila I. A.

Pevač Darko Filipović na društvenoj mreži Instagram oprostio se od preminule devojke. On je objavom potresao pratioce, koji su nizali komentare sa izjavom saučešća, a kako saznajemo, Darko je dugogodišnji porodični prijatelj ugledne pirotske porodice.

- Počivaj u miru... Putuj sa anđelima, Vaida. Bila mi je čast poznavati te - napisao je Filipović, kojeg je vest o njenoj smrti zatekla u Australiji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike