Prvi rezultati obdukcije Lava i Martine: Ovo je pronađeno u krvi supružnika

15.03.2024

12:42

0

Supružnici imali alkohola u organizmu

Prvi rezultati obdukcije Lava i Martine: Ovo je pronađeno u krvi supružnika
ilustracija - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Lav Petrović Suvajdžić (25) i Martina (23) imali su u organizmu alkohol, pokazali su obdukcioni nalazi. Šta su još imali supružnici u krvi utvrdiće se tek kada stignu toksikološke analize.

Njih dvoje su 1. marta oko 22 sata skočili sa krova solitera u Bulevaru cara Lazara 7 u novosadskom naselju Liman 2. Prethodno su otrovali dvojicu svojih sinova starih godinu i tri godine u iznajmljenom stanu u Petrovaradinu.

Dosadašnji rezultati obdukcije i toksikoloških analiza tela dvojice dečaka, pokazali su da su u krvi imali etanol, a ne pesticide, koji su mogli da bude uzrok smrti.

Ovim nalazima je potvrđeno da nema trećeg lica oko njihove smrti. Na telima dece u kući u Petrovaradinu, gde je par živeo, nije bilo vidljivih povreda, niti krvi, a na stolu je, prema nezvaničnim saznanjima, pronađena flaša sa sumnjivom supstancom.

Do sada su objavljeni i rezultati veštačenja kompjutera i telefona supružnika. Utvrđeno je da su Martina i Lav (25), pre nezapamćene porodične tragedije, guglali koje su supstance kojima može da se neko otruje i na koji način. Pretraživali su i koje su najviše zgrade u Novom Sadu. Sve to ukazuje da je ovaj mladi bračni par planirao da otruje svoje sinove, a potom da se ubije.

Zbog specifičnosti slučaja, istraga se vodi u nekoliko pravaca, a ne isključuje se ni mogućnost da je reč o okultizmu, jer ambijent u kojem je živela ova porodica ukazuje na moguću pripadnosti nekom religijskom kultu. U kući su pronađeni egipatski simboli, sveska i pisma koja upućuju na zagrobni život.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike