Zbogom naša ljudino sa prelepim osmehom: Zna se kada će biti sahranjen Vlada

09.03.2024

13:50

0

Poslednji oproštaj u čačanskom naselju Ljubić

Zbogom naša ljudino sa prelepim osmehom: Zna se kada će biti sahranjen Vlada
Copyright RINA

Tragična vest o smrti vozača kamiona Vladimira Belića iz Ostre kod Čačka, pogodila je ne samo njegovu porodicu, već mnogobrojne prijatelje i kolege.

Konačno su rešeni brojni administrativni problemi u Bugarskoj o prenosu njegovog tela, pa je poznatno kada će biti i poslednji oproštaj od Vladimira.

- Nakon rešenog problema koji je porodica imala, a agonija je trajala nekoliko dana, sahrana će se obaviti sutra u 13 sati na srednjem groblju u čačanskom naselju Ljubić. Svi smo pogođeni onim što se dogodilo. To će biti naše poslednje zbog čoveku i kolegi koji je bio za primer i svimao je mogao da izmami osmeh na lice. Sigurno je da će zauvek živeti u našim srcima - kažu njegovi prijatelji za agenciju RINA.

Vladimira je javnost u Srbiji upoznala pre dve godine kada je sa grupom srpskih vozača kamiona preživeo pakao na ukrajinskoj granici jer im Ukrajinci nisu dozvolile da izađu iz zemlje. Tada su dane provodili u hladnim kabinama, bez hrane i vode.

- Ovo je samo još jedno iskustvo, voziti kamion nije lako i taj posao može da obavlja samo onaj ko voli takav način života. Teško bilo jeste, napeto i obojeno strahom za goli život, ali takve stvari se dešavaju. Sledeća tura mi je opet ka Rusiji, za nekoliko dana krećem u Moskvu. Ovaj put ne preko Ukrajine već Litvanije i Letonije. Put jeste duži, ali je sada sigurniji - rekao je tada uz svoj prepoznatljiv osmeh Vladimir Belić.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike