Porodica neutešna nakon pogibije mladog kamiondžije: Nek te zvezda spokoja vodi nebeskim putevima!

03.03.2024

13:27

0

Vladimira je javnost u Srbiji upoznala pre dve godine kada je sa grupom srpskih vozača kamiona preživeo agoniju na ukrajinskoj granici

Porodica neutešna nakon pogibije mladog kamiondžije: Nek te zvezda spokoja vodi nebeskim putevima!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Tačne okolnosti pod kojima je nastradao Vladimir Belić za sada nisu poznate, a od nastradalog mladića se opraštaju prijatelji na društvenim mrežama.

- Moj sin prvenac, danas je tragično nastradao. Moj ponos, moj život - napisao je otac mladog kamiondžije iz Čačka, Vladimira Belića (26) koji je poginuo na graničnom prelazu Kalotina u Bugarskoj.

Otac mladića je objavio video na kojem je fotografija njegovog sina, a komentari su se ispod ređali.

- Bila mi je čast raditi u istoj firmi sa njim, družiti se, pričati. Naći se na parkingu, šaliti se, čuti po neki stih, odlomak iz knjige. Drug, brat, prijatelj! Večna ti slava brate - piše u jednom od komentara.

- Svi arbajti, sve vožnje, svi termini su sada prošlost.. Dragi kolega, sad nek te zvezda spokoja oformi i vodi nebeskim putevima - napisao je jedan od poznanika nastradalog Belića.

Ispod objave je napisano i na desetine komentara u kojima izjavljuju saučešće ocu mladića, piše Rina.

Na društvenim mrežama je Belićev prijatelj objavio snimak nastradalog kamiondžije.

- Ne samo da si bio čovek, već ljudina, a postao si legenda - piše na snimku.

Javnosti postao poznat zbog agonije koju je preživeo

Vladimira je javnost u Srbiji upoznala pre dve godine kada je sa grupom srpskih vozača kamiona preživeo agoniju na ukrajinskoj granici jer im ukrajinske vlasti nisu dozvolile da izađu iz zemlje. Tada su dane provodili u hladnim kabinama, bez hrane i vode.

- Ovo je samo još jedno iskustvo, voziti kamion nije lako i taj posao može da obavlja samo onaj ko voli takav način života. Teško bilo jeste, napeto i obojeno strahom za goli život, ali takve stvari se dešavaju. Sledeća tura mi je opet ka Rusiji, za nekoliko dana krećem u Moskvu, ali ovaj put ne preko Ukrajine već Litvanije i Letonije. Put jeste duži, ali je sada sigurniji - rekao je tada uz svoj prepoznatljiv osmeh Vladimir Belić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike