"Otac je pozvao majku i rekao joj da planira zločin": Oglasio se brat ubijenog muškarca kod Vladimiraca

03.03.2024

22:00

0

On je otkrio da je majka upozorila policiju i Hitnu pomoć nakon što ju je otac obavestio o svojim namerama, ali već je bilo kasno

"Otac je pozvao majku i rekao joj da planira zločin": Oglasio se brat ubijenog muškarca kod Vladimiraca
Ilustracija - Copyright Pixabay/ATAimages

Na njivi kod Vladimiraca kraj Šapca, pronađena su danas oko 16.30 časova tela Igora T. (37) i njegovog oca Milutina (64). Sumnja se da je Milutin najpre ubio svog sina Igora, a potom pokušao da presudi sebi.

Posle porodične tragedije, oglasio se i brat ubijenog Igora.

- Nisam ni slutio da ovo može da se desi, moj brat živi malo dalje odavde, on je znate lečen na psihijatriji zbog alkoholizma u Beogradu i skoro se vratio - rekao je brat ubijenog za Republiku..

On je otkrio da je majka upozorila policiju i Hitnu pomoć nakon što ju je otac obavestio o svojim namerama, ali nažalost, već je bilo kasno.

Tragični događaj ostavio je, kako kaže, porodicu u šoku, posebno zbog lošeg odnosa oca i ubijenog brata.

Prema nezvaničnim informacijama, ubistvo se dogodilo na njivi u blizini porodične kuće, u ataru sela Vladimirci. Kako se saznaje, ubijeni čovek nije živeo sa ocem i prema priči meštana nisu bili u dobrim odnosima.

Komšije tvrde da je Igot T. živeo sam, jer ga je otac isterao iz kuće. Bio je navodno sklon alkoholu i nedavno se vratio sa lečenja.

Meštani Vladimiraca pričaju da je u pitanju vredna i poštena porodica. Brata ubijenog Igora, koji se oglasio za medije, opisuju kao vrednog i dobrog automehaničara. Sa druge strane, za Igora kažu da je išao po selu i radio u nadnici i da se snalazio kako je znao.

Milutin T. je prvo prebačen u Opštu bolnicu u Šapcu, ali je zbog težine povreda transportovan u Klinički centar Srbije u Beogradu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike