Sina ranije isterao iz kuće, a danas ga ubio na njivi: Detalji porodične tragedije u Vladimircima

03.03.2024

19:39

0

Autor: Mi. S.

Milutin T. (64) koji je posle ubistva sina I. T. (37) pokušao da presudi sebi, zbog težine povreda, transportovan je u Beograd

Sina ranije isterao iz kuće, a danas ga ubio na njivi: Detalji porodične tragedije u Vladimircima
Ilustracija - Copyright 24sedam/Pixabay

Nezapamćena tragedija dogodila se danas oko 16:30 časova u Vladimircima, kada je otac Milutin T. (64) iz lovačke puške ubio sina I. T. (37). Posle toga on je pokušao samoubistvo. Sa teškim povredama glave i bez svesti primljen je u Opštu bolnicu Šabac, odakle je, zbog težine povreda transportovan u Klinički centar Srbije u Beogradu.

Prema nezvaničnim informacijama, ubistvo se dogodilo na njivi u blizini porodične kuće, u ataru sela Vladimirci. Kako se saznaje, ubijeni čovek nije živeo sa ocem i prema priči meštana nisu bili u dobrim odnosima.

Komšije tvrde da je I. T. živeo sam, jer ga je otac isterao iz kuće. Bio je navodno sklon alkoholu. U poslednje vreme, kako kažu, bio je na lečenju sa koga se nedavno vratio.

Meštani Vladimiraca pričaju da je u pitanju vredna i poštena porodica. I. T. ima i brata koga opisuju kao vrednog i dobrog automehaničara. Sa druge strane, za I. T. kažu da je išao po selu i radio u nadnici i da se snalazio kako je znao.

Motiv porodične tragedije još nije poznat, a u toku je policijski uviđaj. Istraga bi trebalo da pokaže više detalja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike