Stefanove ubice se presvukle u stanu na Dorćolu? Krvava odeća poslata na veštačenje, postojao i saučesnik

03.03.2024

15:24

0

Za brutalno ubistvo osumnjičeni su Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23), i policija je raspisala potragu za njima

Stefanove ubice se presvukle u stanu na Dorćolu? Krvava odeća poslata na veštačenje, postojao i saučesnik
Ilustracija - Copyright Printscreen/Youtube/Triangle TV/24sedam

Ubice MMA borca i reprezentativca Srbije Stefana Savića (23) na Dorćolu presvukle su se navodno u jednom stanu na Dorćolu, saznaje se nezvanično.

Kako navodi izvor Informera, policija je poslala krvavu odeću na veštačenje, a sumnja se da su imali i saučesnika koji im je dojavio da je Stefan u kafiću.

-Kada su se napadači pojavili na ulazu kluba, Stefan je ustao, a oni su ga odmah napali noževima, priča sagovornik Informera.

Za brutalno ubistvo osumnjičeni su Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23), i policija je raspisala potragu za njima. 

Ubistvo Stefana Savića, dogodilo se u noći između 23. i 24. februara. Te večeri, Savić je bio u provodu sa društvom u Dobračinoj ulici u Beogradu, a u blizini se nalazi i sedište MMA kluba. Nadzorne kamere su snimile ubistvo MMA borca, a na njima se vidi kako Stefan beži od ubica nakon čega ga oni za manje od minuta ubijaju, te se vraćaju Dobračinom ulicom, šetajući, kao da se ništa nije dogodilo.

Policija poziva sve građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na broj 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike