Deda ubijenog MMA borca otvorio dušu: Bila je jedna devojka, a oni su čekali ispred kluba

27.02.2024

14:07

0

Provocirali Stefana Savića u klubu

Deda ubijenog MMA borca otvorio dušu: Bila je jedna devojka, a oni su čekali ispred kluba
Copyright Printscreen/Youtube/Triangle TV

Radoš Savić, deda po ocu ubijenog MMA borca Stefana, ispričao je detalje ubistva jedinog muškog unuka.

Pre dve godine, kaže, osumnjičene ubice Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23) su napali Stefanovog drugara, bacili ga u Dunav i urinirali po njemu. 

- Moj unukun je potrčao da ga izvuče iz vode, ali mu nisu dali. Zato su se potukao sa njima i jednom je povredio vilicu - objašava deda.

Deda MMA borca ispričao je i šta se dogodilo te kobne noći. 

- Stefana su navukli. Bila je neka devojka sa drugom, oni su izašli iz kluba, a pre toga su ga unutra provocirali. Neko je javio toj ekipi koja ga je čekala ispred i onda je nastalo to što je nastalo. Nikada nije bio problematičan, jedini incident koji je imao je kada je branio tog druga pre dve godina - kaže Savić.

Potera za ubicama

Za dvojicom osumnjičenih - Vasilijem Gačevićem (23) i Markom Daničićem (23), raspisane su potrage i policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona: 011/279 74 77, 066/889-42-07, 066/878-23-05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Sa suzama u očima dodaje da je Stefan jedini muški Savić i da su već mesec dana pravili planove da pređe da živi u Italiju, pošto tamo imaju porodični biznis. 

- Eto, to nismo dočekali... 

Kovčeg sa posmrtnim ostacima ubijenog MMA borca izložen je u crkvi u Boleču, a članovi porodice, rođaci i komšije prilaze i odaju počast.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike