Doživotna kazna u Pirotu: Sanji hladnokrvno pucao u glavu dok je kupovala voće (FOTO)

28.02.2024

14:28

0

Autor: 24sedam

Miroslav Marković (55) počinio zločin 5. marta 2023. u centru Pirota

Doživotna kazna u Pirotu: Sanji hladnokrvno pucao u glavu dok je kupovala voće (FOTO)
Copyright Printcreen/Facebook/M.M.

Miroslav Marković (55) osuđen je na jedinstvenu kaznu doživotnog zatvora jer je 5. marta 2023. u centru Pirota ubio iz pištolja bivšu emotivnu partnerku Sanju Manoilov (47).

Ova tragedija jako je pogodila celu Srbiju jer je Marković prišao Sanji u jutarnjim časovima dok je birala voće u piljari i u nju pucao iz pištolja.

- Osuđen je na jedinstvenu kaznu doživotnog zatvora za teško ubistvo i osuđen je za proivodnju, držanje i noženje oružja na pet godina - saopštila je portparolka Višeg suda u Pirotu Branimirka Mitrović.

Facebook/Sanja M.
Žrtva Sanja Manoilov

 

Sanja M. je, inače, bila vlasnica prodavnice obuće u Pirotu dok Marković imao menjačnicu. Njih dvoje su bili zajedno neko vreme, ali pošto je bio nasilan, htela je da stavi tačku na tu vezu.

Sa tim se, naravno, Marković nije slagao i u međuvremenu je dobio zabranu prilaska njoj. Sanja je čak prema ranijem pisanju devet puta prijavljivala nasilje. Jednom je zbog nasilja sklopio Sporazum o priznavanju dela pa je samo novčano kažnjen sa 100.000 dinara.

Tog jutra ništa nije slutilo da će Pirot biti zavijen u crno i da će ovo krvoproliće po brutalnosti biti prva vest.

- Ja sam prvi ušao u prodavnicu i birao neke namirnice i video sam ženu kako ispred prilazi gajbicama i bira voće. U jednom trenutku se začuo pucanj. Mislio sam da je nekom pukla guma kada sam video ženu u krvi. Pozvali smo Hitnu pomoć, ali ona je na mestu preminula - pričali su očevici.

Marković je posle zločina, otišao sam u policiju i prijavio se oko 9.45 sati.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike