Ranjavanje i ubistvo reprezentativca na Dorćolu povezani! Mladić pokušao da pomogne Stefanu! Oglasio se i trener MMA borca

26.02.2024

11:31 >> 11:56

0

U tuči je učestvovalo više osoba, koje su napale Stefana Savića.

Ranjavanje i ubistvo reprezentativca na Dorćolu povezani! Mladić pokušao da pomogne Stefanu! Oglasio se i trener MMA borca
Ilustracija - Copyright Printscreen/Youtube/Triangle TV/24sedam

Stefan M. kojeg su policajci zatekli u vozilu krvavog i to na Terazijama, pokušao je da pomogne ubijenom Stefanu Saviću i spreči napadače koji su ga ubadali.

- Tuča se dogodila ispred kluba na uglu Dobračine i Dunavske ulice. U tuči je učestvovalo više osoba, koje su napale Stefana Savića. Stefan M. kada je video tuču pokušao je da spasi MMA borca rečima: "Pustite momka!", međutim napadači su nasrnuli na njega i uboli ga u noge i u grudi - kaže izvor "Blica".

Trener ubijenog Stefana Savića ispričao je i novinarima kako je Stefan M. zadobio teške telesne povrede.

- Video je da ga ubadaju. On je istrčao iz kola da mu pomogne, napadači su se vratili i počeli da ga ubadaju. On je sada dobro, mi ćemo uraditi da mu pomognemo, sve ćemo učiniti da pomognemo jer je on junak - istakao je trener ubijenog Stefana.

On je dodao i da su ostali bez deteta i da sada žele da pomognu junaku koji je pokušao pomogne njemu.

Juče se u medijima pojavila informacija da je u noći između subote i nedelje u 00.50 časova policija je na Terazijama zaustavila sumnjiv auto Fiat 500, koji je vozio M. V. (22), a na mestu suvozača je bio Stefana M. (32) koji je obilno krvario i imao ubodne rane na nozi i grudima.

Kolima Hitne pomoći Stefan M. odvezen je na Urgentni centar.

U isto vreme, na uglu Dobračine i Dunavske zatečen je Stefan Savić koji je uboden nožem u predelu grudi. I on je odvezen u Urgentni centar.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike