Mladića ubili motkom, pa telo bacili u bunar? Automobil pronađen, od momka ni traga!

10.02.2024

16:06

0

Policija i dalje traga za Nusretom Destanovićem, a pronađeni su njegov auto, vozačka dozvol i lokva krvi

Mladića ubili motkom, pa telo bacili u bunar? Automobil pronađen, od momka ni traga!
Nusret Destanović - Copyright Foto: Društvene mreže

Policija iz Novog Pazara pronašla je lokvu krvi nedaleko od mesta na kom se pretpostavlja da je nestao Nusret Destanović. Mladić je poslednji put viđen 8. februara na lokalnoj pumpi u mestu Karajukića Bunari.

Prema nezvaničnim informacijama, Nusret se sreo sa za sada nepoznatim osobama koje su ga udarile drvenom palicom u glavu i potom ubacile u automobil.

- Sumnja se da su oni bacili telo nesrećnog mladića u jedan bunar u selu Muđugorje. Policija je trenutno tamo i obavlja uviđaj kako bi proverila ove nezvanične informacije - rekao je izvor dobro upoznat sa ovim slučajem.

Inspektori proveravaju i sigurnosne kamere duž puta koje bi mogle da ukažu da li se zaista radi o zločinu ili je u pitanju nešto drugo.

Nusret Destanović iz Tutina već tri dana vodi se kao nestao. Na društvenim mrežama počele su da se pojavljuju informacije o tome da je pronađeno njegovo telo, kao i da je najverovatnije u pitanju ubistvo, ali, kako kažu u PU Novi Pazar, potraga za nestalim mladićem i dalje traje.

Na društvenim mrežama pojavile su se informacije da je pronađeno zapaljeno vozilo u kojem je Nusret poslednji put viđen i da je telo bilo u vozilu, dok su nakon toga "isplivale" informacije o tome da je automobil pronađen u Novom Pazaru, ali da Nusreta i dalje nema.

Prema informacijama iz policije, i dalje se vrši pretraga terena u Karajukića Bunarima, kako bi se pronašli bilo kakvi tragovi koji bi mogli da pomognu u rešavanju slučaja i pronalasku Nusreta.

Nusret je poslednji put viđen u svom automobilu u četvrtak oko dva sata nakon ponoći na benzinskoj pumpi i od tada mu se gubi svaki trag. U međuvremenu je pronađena njegova vozačka dozvola, a osoba koja je dokument pronašla ostavila je fotografiju na društvenoj mreži Fejsbuk, u nadi da će vlasnik da se javi.

Aautomobil sa istim registarskim brojem pronađen je u ulici Kozaračka u Novom Pazaru. Prema nezvaničnim informacijama, automobil je na tu lokaciju dovezao rođak Nusreta Destanovića, koji je trenutno, prema verovanjima, u Austriji. Ovaj detalj dodatno komplikuje slučaj, dok istražni organi nastoje da sastave delove slagalice u nadi da će pronaći Nusreta. Vozilo je, po nalogu dežurnog tužioca, odvezeno na plac Policijske uprave Novi Pazar.

Policija je danas izašla na teren i u toku je potraga za Nusretom, a pozvani su i dobrovoljci koji žele da se priključe traganju za nestalim mladićem.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike