Filipa (21) nema više od dva meseca: Deda se nada čudu: "Moj unuk nije skočio u vodu, možda je negde otišao"

28.01.2024

20:45

0

Filip Urumović nestao je 20. novembra u Klenku kod Rume i još nema nikakvih informacija o njemu

Filipa (21) nema više od dva meseca: Deda se nada čudu: "Moj unuk nije skočio u vodu, možda je negde otišao"
Filip Urumović - Copyright Nestalisrbija.rs

Filip Urumović (21) nestao je pre više od dva meseca, tačnije 20. novembra, u Klenku kod Rume. Uprkos intenzivnoj potrazi u kojoj je učestvovao veliki broj ljudi, još nema nikakvih informacija o Filipu i potraga za njim i dalje traje.

Deda mladića Branko J. za medije kaže da su kamere sa video-nadzora objekata u blizini starog železničkog mosta, gde je pronađen Filipov automobil, otkrile da je on sišao sa mosta, ali ne i gde se uputio.

Više od dva meseca nema nikakvih naznaka o tome šta se kobnog dana dogodilo i gde je mladić. Filipov automobil je pronađen otključan, a telefon je sve vreme nedostupan.

Prijatelji nestalog mladića ranije su ispričali šta se tog 20. novembra prošle godine dešavalo.

- Automobilom se odvezao u 8 ujutru do starog mosta. Uzeo je samo ključeve i mobilni. Novčanik je ostavio. Pored mosta je nađen samo otključan automobil. Od tad se ne javlja - rekao je jedan od Filipovih drugova.

Nikakvih tragova nema ni posle više od dva meseca, iako za Filipom tragaju neumorno. Niko ne zna šta se tog kobnog dana dogodilo.

24sedam/Goran Sivački
Ilustracija

Branko J. kaže da Filip nikada ne bi otišao negde, a da se ne javi.

- Radio je u fabrici i bio je vredan momak, ali je neposredno pre nestanka dao otkaz. Tog dana je trebalo da vrati uniformu, ali je ona ostala kod kuće, a on je nestao. Nije imao problema, ne da mi znamo. Ne znaju ni njegovi drugovi. Nadamo se da će se vratiti - ispričao je potišteni Filipov deda.

On kaže da nadzorne kamere nisu snimile Filipov skok u vodu.

- U to vreme kada je on nestao, ne vidi se da je iko skočio ili ušao u vodu. Ima snimak sa okolnog objekta i sve se jasno vidi. Nadamo da je otišao negde i da će se vratiti. Pričao je da želi da ide na Maltu da radi, ali je odustao, pa se nadamo da je možda otišao - kaže Branko J.

Sve je, kako kaže Filipov deda, bilo u redu tog dana kad je nestao.

- On nije imao neke probleme, za koje mi znamo, ali da budem iskren, nikada nam nije ni pričao kada bi imao problem. I poslednjih dana pre nestanka on se ponašao sasvim normalno. Potraga je obustavljena, prijatelji odu povremeno pored mosta, traže ga, kao i ribari. Još jednom, apelujem na sve ljude da nam se jave ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o našem Filipu - dodaje deda Branko.

Urumović je visok je oko 175 centimetara, ima braon oči i smeđu kosu.

Ukoliko imate bilo kakve informacije o Filipu obavestite policiju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike