Aleksandar Vulin: Uspešna akcija hapšenja Belivukovog klana isključivo rezultat srpske policije i srpske službe

05.02.2024

11:59

0

"Predsednik Vučić nas je okupio, naredio i rekao da ulice moraju biti bezbedne i objavio je rat mafiji"

Aleksandar Vulin: Uspešna akcija hapšenja Belivukovog klana isključivo rezultat srpske policije i srpske službe
aleksandar vulin mup srbije - Copyright MUP Srbije

Gostujući u jutarnjem programu televizije Hepi, doskorašnji direktor BIA Aleksandar Vulin istakao je da je hapšenje članova klana Belivuk-Miljković isključivo rezultat rada srpske policije i srpske službe bezbednosti. 

"Skajevi su otvoreni u martu mesecu, mi smo klan Belivuk-Miljković uhapsili u 4. februara, dakle mnogo pre nego što su skaj telefoni otvoreni, prilikom hapšenja tog krvoločnog klana nismo znali za njihove komunikacije na skaju. Dakle, klan Belivuk-Miljković je uhapšen radom srpske policije i BIA. Ovo je rad isključivo srpske policije i srpske službe bezbednosti. Još jednom se zahvaljujem svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova koji su radili na slučaju hapšenja klana Belivuk-Miljković, njihova imena neću izgovoriti, ali bilo ih manje od deset, ja sam im beskrajno zahvalan i beskrajno sam ponosan na njih. 

Pripadnici klana Belivuk-Miljković pohapšeni su za jednu noć. Mi smo sumnjali da planiraju da beže, a u jednom od presretnutih razgovora vođa tog klana je rekao ako Vulin bude ministar, mi treba da bežimo iz zemlje, i nije pogrešio", poručio je Aleksandar Vulin istakavši da je predsednik Vučić objavio rat mafiji, te da je izvršio naređenje predsednika zajedno sa drugim pripadnicima MUP i BIA. 

"Predsednik Vučić nas je okupio, naredio i rekao da ulice moraju biti bezbedne i objavio je rat mafiji. Rad pripadnika MUP-a, UKP-a, SBPOK-a, PU za grad Beograd, pripadnika BIA, to je bilo nešto što nije zabeleženo, tako dobra koordinacija, tako velika hrabrost i efikasnost. Za jednu noć ceo klan Belivuk-Miljković je pohapšen. Dakle, nama niko nije pomogao, srpska policija i srpska služba je pohapsila klan Belivuk-Miljković", poručio je doskorašnji direktor BIA Aleksandar Vulin gostujući na Hepi televiziji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike